Slik feilsøker oljepumpe Problemer

Oljepumper sirkulere flyten av olje smøremiddel gjennom motoren passasjer. Olje reiser opp gjennom en sump pickup på bunnen av bunnpannen, inn gjennom et filter. Pumpen sender oljen gjennom ulike hoved veivaksel og tilkobling stang tidsskrifter. Det må nå toppen av motoren under trykk, hvor ventilspindlene, kamakselen og løftere avhenge av den. Enhver reduksjon i trykk, kan føre toppen av motoren for å sulte for olje. Hvis problemet vedvarer, kan de lavere motorkomponenter lide. Noen advarsler skiltene vil tillate bilen eieren å begynne reparasjoner før totalt motorsvikt resultater. Du trenger
Eiers reparere manuell
Floor jack
Jack står
Socket satt
Drensvannsoppsamler
oljefilter skiftenøkkel
Turteller
stetoskop

Vis mer Instruksjoner
en

Varm motoren opp til normal driftstemperatur og slå den av. Løft panseret og finn peilepinnen. Dra pinnen og tørk av med en fille. Sett peilepinnen inn i røret til det stopper og trekk den ut. Les "hot" eller "full" streken. En lesning under streken eller ingen lesing på peilepinnen tyder på mangelfull oljenivået. Tilsett olje som er nødvendig for å bringe grensen til maksimum.
2

Se på dashbordet og se om du har en olje varsellampe som blafrer, eller lyser jevnt på lavt motorturtall eller forblir på under all kjøring serier. Hvis du har et dashbord trykkmåler, merk psi (pounds per kvadrattomme) leser under tomgang og ved høy marsjfart. Se i bruksanvisningen for olje psi bilen krever. Veldig lave målinger under alle kjøreforhold områder, indikerer et problem med manglende oljetrykk, som kan være oljepumpe relatert.
3

Bestem klasse og viskositet av olje som du har i bilen din, som det er knyttet til utetemperaturen. Hvis du erfarer lavere enn normalt oljetrykk målinger under kaldt vær, må du endre til en lavere viskositet, som 5W-30, 10W eller 5W-20. Varmt vær krever høyere viskositet oljer som 20W-50, 40W eller 30W.
4

Se i repair manual for plasseringen av oljen deres senderenheten. Med en varm, kjører motor, Koble oljen senderenheten wire og merke noen endring på dashbordet måle målinger. Hvis oljetrykket lyset var på før testen, og forblir på etter at ledningen er blitt fjernet, har det en kort til jord eller et instrument sporviddeproblemet. Hvis psi på en manuell måler leser det samme, ligger problemet med en kort eller instrument problem.
5

Lytt for noen klikker eller klaprende kommer fra toppen av motoren. Forutsatt at motoroljen leser maks på peilepinnen, vil enhver slik støy indikerer lavt trykk og utilstrekkelig smøring til de øvre motor ventiler, kamaksel, hydrauliske løftere og andre komponenter. Harde slag kommer fra den nedre delen av motoren indikerer et problem med veivakselen hovedlagre eller kobler stenger. Bad lagrene vil gi lavt oljetrykk målinger.
6

Bruk et gulv jack å løfte fronten på bilen og sted to bukker under chassis. Hev bak og sted to bukker under den fremre rammen. Plasser et avløp fat under oljefilteret. Bruk en olje filter skiftenøkkel til å vri oljefilteret av. Dumpe innholdet av oljefilteret i avtappingspannen. Se etter slam og rusk i oljen. Et tett oljefilter vil redusere eller helt stoppe flyten av olje til motoren. Skift oljefilter og skifte olje etter behov.
7

Slå motoren av og la den varmes opp mens du er på bukker. Bruk et stetoskop for å lytte til bunnen av bunnpannen. Noen høyt summende lyd vil indikere slitte Oljepumpens Snekkehjulene eller rotorer. Denne støyen vil følge et svært lavt oljetrykk lesing på dashbordet, eller vise en olje varsellampe som holder på
8

Place ledelsen av en turteller til det negative. (-) Siden av tenningen spiral eller spiral pack. Se i eierens repair manual for sin plassering. Plasser den andre fører til tachometeret til et bart metall bakken på motorblokken. Med motoren på tomgang, se på turtelleren RPM lesing. Rpm bør ikke falle under spesifikasjoner. Lavt motorturtall på tomgang vil ikke gi nok olje til å flyte under press. Juster tomgangsturtallet opp til din produksjon anbefaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67115.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer