Hvordan Les elektriske symboler for Automobiles

På en automotive ledningsnett diagram, symboler brukes til å formidle steder og typer av komponentene som brukes i bilens ledningsnett. Disse symbolene kan være forvirrende med mindre du kan lære å lese dem. De fleste automotive koblingsskjemaer bruke samme standard elektriske symboler for å vise plasseringen av grunnleggende komponenter som brytere og batterier. Andre symboler betegne ledning størrelse og farge, eller fungere som en forkortelse for en vanlig elektrisk sikt. Du trenger
Automotive elektrisk diagram
Vis flere instruksjoner
Grunnleggende Symboler
en

Finn en bryter ved å finne en pil som avbryter rett linje fra en tråd ved å vinkle vekk fra linjen. Denne pilen peker til en boks. En stiplet linje kurver fra denne boksen tilbake til ledningen for å vise at en krets er fullført når bryteren er lukket.
2

Finn et batteri ved å finne en serie på fire linjer vinkelrett på ledningene. Disse linjene veksle en lang linje med en kort linje. Ledningene fortsetter etter dette settet med linjer.
3

å finne en motstand, se etter en linje som svinger frem og tilbake med tre topper på hver side av linjen.

4

bakken ligger ved å se etter ledningen som ender på en prikk med koden "G100" ved siden av den. Prikken ser ut til å bli sittende på tre små linjer som får gradvis kortere.
Wire størrelse, farge og Connection
5

Finn diameteren på ledningen ved å finne et nummer plassert ved siden av ledningen. Dette nummeret står foran generelt en kode for fargen på ledningen.
6

Finn fargen på ledningen ved å finne de tre bokstavene koden for farge trykt nær ledningen merking i diagrammet. Et eksempel på denne koden er "BLK" for svart.
7

Følg en ledning til den møter en annen tråd. En tilkobling er utpekt av en prikk. Hvis ledningene krysser og ikke er tilkoblet, vil en ledning ut til å støte opp over den andre ledningen og ingen prikk skrives ut.
Forkortelser
8

strømstyrke på en ledningskretsen er funnet ved å finne bokstaven "A" trykket ved siden av et nummer.
9

Finn gjennomslaget pakningen ved å finne symbolet "P100".
10

Finn symbolet "C1". Dette symbolet står for terminal kontakt identifikasjon.
11

Finn symbol "B +". Dette betegner også et batteri tilkobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67317.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer