Hvordan Jump jeg Diagnostic System i en 1991 Chevy 1500?

Alle Chevrolet biler før 1996 eksisterte før dagens standardiserte On-Board Diagnostic system. Moderne biler kan "lese" med en diagnostisk skanner, som vil trekke feilkoder og vise dem på skanneren skjerm. Men, er et slikt verktøy ubrukelig på 1991 Chevrolet biler og lette lastebiler. Imidlertid kan du hoppe den diagnostiske system ganske lett, få din Chevy å vise feilkoder ved å forårsake check engine lyset å blinke diagnostiske problemer koden på deg. Alt du trenger er en binders eller en kort lengde på jumper wire. Du trenger
Binders
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Rett ut en binders inn en flat linje. Deretter bøyer den inn i form av en "U".
2

Finn Chevy diagnostiske port under dashbordet og rattet.
3

Sett inn "U"-formet binders inn de to som får plassene. Når du finner port, se etter de to radene med mottak av spilleautomater. De to sporene du ønsker er på øverste rad, helt til høyre. En vil være på slutten av raden, og den andre vil være ved siden av, til venstre.
4

Sett nøkkelen inn i Chevy tenningen og vri det elektriske systemet på. Ikke start motoren, bare det elektriske systemet.
5

Plukk opp en penn og papir, og deretter spille inn kodene når check engine lyset begynner å blinke. GMs On-Board Diagnose koder er tosifrede tall. Kodingssekvensene består av lange og korte blink. Det første nummeret av koding sekvensen vil være en lang flash, og det andre tallet vil være korte blink. For eksempel vil kode 22 har to lange blink etterfulgt av to korte blink. Det vil være en pause for å markere slutten på én kode og begynnelsen av en annen.
6

Slå opp kodene. Når du har skrevet inn koden ned, må du slå opp en liste med definisjoner på nettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66232.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer