Hvordan fikse problemer med oppvarming i en Ford Expedition

Fords Expedition SUV (Sport Utility Vehicles) gir hytta varme gjennom en serie av deler. Elektrisitet fra Expedition strømforsyning driver en blåser som distribuerer oppvarmet uteluft hele kjøretøyet. Luft kommer fra åpningene i bunnen av frontruten og blir oppvarmet, og deretter distribueres av registre i foten brønnene og på dashbordet. Problemer med Ford Expedition varmesystem kan korrigeres. Du trenger:
Sikringer
Vis flere instruksjoner
en

blokkering eventuelle hindringer på bunnen av frontruten som kan stoppe luftgjennomstrømning. Varmesystemet er avhengig av luft som passerer gjennom, og vil ikke fungere hvis blader eller snø blokkerer innkommende luft.
2

Fjern eventuelle hindringer inne i bilen. Sjekk benplassen for hindringer som vesker, shopping og strøk hvis en del av bilen ikke varme opp. Åpne registre på dashbordet.
3

Velg en viftehastighet annet enn "0" og sette varmeapparatet kontroll til en temperatur over 70 grader. Velg en sone for å sende luften til med MODE-bryteren. Ikonene viser hvor luften vil bli rettet, for eksempel gulvet. Kontroller at klimaanlegg er slått av.
4

Bytt sikringer og releer om elementer ikke fungerer. Sett inn viften sikringen hvis luften ikke blir blåst gjennom og luften ikke blir varmet etter noen minutters drift. Den viftemotor stafett i Posisjon 3 i motorrommet sikringsskapet og er beskyttet av en sikring i posisjon 32. Andre sikringer i forbindelse med varme-og vifte er indikert på indeksen trykket på lokket. Den samlede klimakontroll sikringen er i posisjon 37 i det indre sikringsboks som er under høyre side av dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67302.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer