Slik feilsøker en 1997 Ford Windstar

Basen-modell 1997 Ford Windstar er utstyrt med en 3-liters, sekssylindret motor. Det inkluderer også flere standardfunksjoner som strøm bremser, tonet glass, fire-hjuls blokkeringsfrie bremser, passasjer sitteplasser for sju, strøm sitteplasser, 15-tommers hjul og servostyring. Fordi Windstar har så mange forskjellige deler og komponenter, kan det være vanskelig å riktig feilsøke et problem i minivan din. Begynn med en enkel steg: Legg merke til plasseringen av uvanlige lyder og lukter som du styre bilen. Instruksjoner
en

Inspiser bremseklossene og sko av Windstar din når du oppdager en brennende lukt som kommer fra hjulene eller dekk som du trykker på bremsepedalen. Pads og sko kan være forurenset med fett eller bremsevæske. Undersøke brems rotorer, trommer og kalipere å sjekke for slitasje eller skader. Hvis det lukter brent utspring i motorrommet, sjekk beltet systemet for å se om noen komponenter mangler, slitt, feiljustert eller feilmontert. Kontroller beltestrammere og strammer trinser for å se om de er skadet eller slitt.
2

Sjekk din timing spesifikasjoner når van avgir en sterk, egg-lignende lukt mens du kjører eller den van motoren tomgang. Sørg for at tenningen timingen er riktig innstilt. Se også på oksygen sensor og forgasseren for å se om disse delene er skadet eller defekt. Katalysator, PCV ventil, PCV slanger og forgasser også kan være tilstoppet med rusk eller skitt og bør kontrolleres.
3

Finn toppakning og stempelringer innstilt når Windstar eksos lukter som brennende olje. Stempelet ring sett kan bli brutt eller slitt og toppakning kan være lekkasje.
4

Finn beltene inni motoren og undersøke dem når du lukter en brent lukt etter Windstar er klimaanlegget er slått på. Sørg for at beltene har riktig mengde spenning og ikke er slitt eller mangler. The air-condition clutch kompressor kan være forsinket og måtte bli tilbakestilt. Sørg for at dynamoen ledninger fungerer og ikke brent ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67301.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer