Hvordan stoppe en bil fra Surklende

Som bilene blir eldre og deres miles øker, kan rangler utvikle seg i det indre som et resultat av å bli kjørt over humper og ujevn fortau. Hva var en gang en hyggelig, stille, skrangle-fri bil kan bli en bråkete, irriterende kjøretøy som innvendige paneler knirker og rangle. Rangler er vanligvis forårsaket av manglende eller løse skruer og klips som holder innvendige paneler på plass. Du trenger
Skrutrekkere (flatt hode og Phillips)
Skruer
Interiør klipp
støydemping,
Saks
Spray limet
Vis flere instruksjoner

en

Bestem kilden til skrangle mens du kjører.
2

Parker bilen og kontroller at alle skruene som holder innvendige paneler og trim er installert og stramt rundt området der rangle kommer fra. Sjekk alle panelene, inkludert dørpaneler, gulvbelysning spark paneler, bak innvendige paneler og paneler plassert i bagasjerommet eller rundt bakluken hvis det er en kombikupé.
3

Stram skruene med riktig skrutrekker (flat hodet eller Phillips) og erstatte eventuelle manglende skruer med nye skruer. Hvis interiøret bruker klipp for å holde panelene på, sørg for at alle klippene er til stede og ikke brutt. Erstatte noen klipp som mangler eller ødelagt.
4

Installer lyddempende materiale. Biler er produsert med støydemping, noen mer enn andre, avhengig av produsent. Et triks som mange stereo montører bruk er å installere mer lyddemermatter bak innvendige paneler som vanligvis ikke har støydemping.
5

Fjern de innvendige paneler der du tror kilden til rangle kommer fra. Kutt lyddemermatter å passe bak panelet med saks eller hagesaks. Spray lim på baksiden av den støydemping eller bruk børste-on lim. Sett støydemping på plass og trykk den godt på. Sett på det indre panel over støydemping, slik at ingen av den er eksponert forbi kantene til de innvendige paneler. Du kan også legge til støydemping bak alle de innvendige paneler for å gjøre interiøret mer rolig og solid følelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64905.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer