Løse registerkjededeksel Symptomer

bilmotorer avhengige av forbrenningen av flyktige gasser for å skape energi som beveger massen til veivakselen. Denne veivaksel bevegelse blir overført til hjulene gjennom denne drivkjede å bevege kjøretøyet. Prosessen med energi opprettelse og veivaksel bevegelse styres gjennom et komplekst samspill mellom komponenter som er avhengige av presis timing skal fungere skikkelig. Den kritiske ledd i denne prosessen er timingen kjeden. En løs timing kjeden forstyrrer dette tidspunktet. Dårlig Idle

Når registerkjede blir slitt den strekker seg. Den økte lengde av kjeden skaper slakk i forbindelsen mellom kamakselen og veivakselen. Denne slakk forandrer tidspunktet for ventilene åpnes og lukkes, forårsaker en reduksjon i sylinderne 'trykk og ufullstendig avfyring av brensel og luft. Dette resulterer i ujevn avfyring av sylindrene, noe som blir lagt merke til som bom og en grov tomgang.
Redusert ytelse

En løs timing kjeden vil føre til at ventilene åpne og lukke til feil tid. Dette resulterer i en feilaktig brennstoffblanding i forbrenningskammeret, og mindre energi produsert av forbrenningsprosessen. Dette blir lagt merke til som dårlig gassrespons og redusert generelle kraften.
Støy

En løs timing kjeden har overdreven slakk. Denne slakken gjør kjeden til å flytte rundt på girene kobler den til kamaksel og veivaksel. En alvorlig løs kjede kan kontakte timing kjedekasse eller hopper rundt på girene. Denne bevegelsen gir en klaprende lyd som kommer fra fronten av motoren.
Bilder Backfire

En alvorlig slitt timing kjeden kan føre til at timingen mellom åpningen av ventiler og tenning av brennstoff-blandingen blir så ut av synkronisering at blandingen er antent mens ventilene fremdeles er delvis åpen. Eksplosjonen fra de antente gasser skaper press som rømmer forbi de åpne ventiler, noe som resulterer i en høy, smellende lyd som kan høres gjennom inntak manifold eller eksos.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64919.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer