Årsakene til Soft bremsepedaler på en Accord

Hydrauliske bremsesystemer er ganske enkel i prinsippet. Formålet med en hydraulisk system er å overføre kraften bibringes ved kilden - foten, i dette tilfellet - til slavesylinder, bremsekalippernes. En myk bremsepedal kan indikere en rekke ulike feil, som alle utgjør en nedgang i total system press og en manglende evne til å overføre trykk. Lav væske eller luft i linjene

Hydrauliske bremser er lukkede systemer, noe som betyr at de krever en solid "stack" av hydraulikkvæske å utvikle trykk. Hydrraulic systemene varierer fra pneumatiske systemer fordi væsker er inkompressibel, noe som betyr at all kraft som går inn bremsepedalen vil til slutt uttrykke et sted. Luft i linjene vil komprimere stedet for å overføre bevegelse, opptrer som en kilde i stedet for en fast kobling. Lave væskenivåer redusere bremsetrykket ved å frata bremsene på et fast underlag for å presse mot. I stedet for å skyve slave sylinder stempler, vil master sylinder kaste bort dyrebar bevegelse på komprimere luft der det skulle være flytende, noe som resulterer i en myk eller svampete pedal.
Lekkasjer internt og eksternt

p Hvis din bremsepedalen virker fast først og deretter synker sakte ned på gulvet, så er det en god sjanse for at det er en lekkasje i master eller slave sylindere. Press vil raskt bygge i sylinderen når du stikke på bremsepedalen, men gradvis faller av når væsken begynner å arbeide forbi lekkasjen. Du vil vite med en gang om det er en lekkasje i slave sylindere eller linjer, fordi væsken vil renne ut og ende opp på oppkjørselen din. Intern lekkasje i hovedsylinderen vil tillate fluidtrykk å arbeide bakover fra høytrykkskammeret til lavtrykks-kammeret, en dårlig hovedsylinderen vil opptre på samme måte som en ekstern fluidlekkasje, men uten den avslørende vanndam eller tap av væske <. br>
ABS Akkumulator

Hondas av denne årgangen bruk en ABS akkumulator, som er et slags reservoar som holder en bit av væske trykket i reserve for nødbremsing situasjoner . ABS-systemet er avhengig av jevn press fra akkumulator, og feil her kan godt manifestere seg som en myk bremsepedal. ABS-akkumulator er grunnen til at bremsene er fortsatt ganske myk og brukbar selv etter at du har slått av tenningen og frata brems booster av vakuum. Med tenningen av, bør du få 15-20 brems programmer før pedal firmaer opp. Hvis den gjør noe annet, så akkumulatoren er dårlig og du må erstatte det. En akkumulator feil vil typisk utløse en feilkode og en ABS varsellys på dashbordet.
Other ABS Feil

En dårlig ABS væske trykksensor kan sende ABS væske pumpe uriktige opplysninger, og en dårlig pumpe vil redusere pedal fasthet i tillegg. ABS-pumpe er hva pressurizes din væske akkumulator, og du kan høre den kjøre med en myk whir når trykket synker. For å teste pumpen, slå av tenningen og lade ut akkumulator ved å pumpe pedalen ca 30 ganger, sjekk væskenivået nå at alt er tilbake til reservoaret og se etter lekkasjer. Vrir om tenningsnøkkelen på uten å starte bilen og lytte etter din ABS pumpe. Sensoren bør ha oppdaget en lavtrykks tilstand og utløste pumpen for å bringe den tilbake til trykk.
Feste Pump Feil
p Hvis du diagnostisere en pumpe feil, kan det være lurt å prøve å rense den ut før du bytter det. Bremsevæske kan gå dårlig over tid, spesielt hvis det er blitt overopphetet. Dårlig bremsevæske vil slå inn i en slam som tresko pumpe og akkumulator kanaler. Etter at du renser eller skifter komponenter, skylle systemet og erstatte den gamle væsken med ny væske vurdert til bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68294.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer