Hvordan vet jeg om min Sway Bar Kit Is Broken

Sway barer hjelpe en bil eller lastebil håndtere bedre ved å holde hjulene i gang på samme grad og ved også å øke stivhet i kroppen av kjøretøyet. Svaie bar forbinder suspensjon armene på venstre side av bilen med høyre side av bilen. Så lenge hjulene snu i tandem, er det stabilisatorstag umerkelig. Men i krappe svinger der ett hjul kan være under større trykk enn den annen, overfører den svaie bar denne kraft til det andre hjulet, slik at begge hjul å bo i parallell innretting. Du trenger
Wheel ramper
Vernebriller
Lommelykt
Metal linjal
Vis flere instruksjoner
en

Drive bilens forhjul opp på to hjul ramper. Du trenger bare å heve fronten suspensjon for denne inspeksjonen. Vaske av under-kroppen først med et håndkle, slik at all smuss og skitt tørkes bort. Stopp rengjøringen når metallet er utsatt.
2

Ta på deg vernebriller i tilfelle av skadede deler eller løs rusk som kan falle under kontroll. Slå på lommelykten og Crouch under den nå forhøyet forstillingen. Finn metallstangen som kobler det ene forhjulet til en annen, det er den eneste bar som direkte forbinder motsatte sider.
3

Undersøk bar for synlige sprekker eller brudd. Kjør hånden over baren selv til å føle seg for alle ikke-synlige skader. Plassere hodet ved siden av baren og se langs den for eventuelle synlige tegn på fordreining. Plasser en metall linjal eller annen rett kant på bar for å se om det passer flush mot baren. Hvis det ikke passer flush, da baren er vridd og må skiftes.
4

Undersøk polyuretan foringer på endene av stabilisatorstag. Foringene er i hovedsak store skiver som tar opp plass inne i festehullene som ikke er tatt opp av stabilisatorstag selv. Foringene tjene til å dempe noen av de sterke vibrasjoner som kan overføres ved bilens suspensjon. Foringene skal være fast, men gi litt under hardt press. Hvis de er for myke, så de er utslitt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66623.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer