Problemer med motoren kveles i min 1994 Oldsmobile 88

The 1994 Oldsmobile 88 har fått rapporter fra flere bildeler vurdere nettsteder om motorproblemer som forårsaker Oldsmobile 88 til stall. Edmunds.com og Repairpal.com liste bekymringer fra eierne om disse motorproblemer samt teknisk service bulletiner (TSBs) og minnes. De drøye problemer i 1994 Oldsmobile 88-motoren er tilskrevet forskjellige årsaker. Drivstoffilter Problemer

1994 Oldsmobile 88 har hatt rapporter om drivstoff filter for tidlig tilstopping, slik at motoren til stall. Repairpal.com lister minimum 11 rapporter om dette problemet. Drivstoff filter renser bensin som det går fra bensintanken til drivstoff sprøytebrukere. Rusk begynner å bygge seg opp i brenselet filteret, slik at filteret skal tette, men når materialet at drivstoff filteret er laget begynner å forringes, begynner å tette filteret for tidlig. Bilen vurdere området sier at drivstoffilteret må skiftes hver 30.000 miles for å sikre at dette tidlig drivstoffilter feil ikke føre til at motoren stall.
Mass Airflow Sensor
< p> Repairpal.com og Carcomplaints.com rapport at 1994 Oldsmobile 88 eiere opplever motoren kveles problemer på grunn av en masse luftstrøm sensor sviktende. Massen luftstrømmen føleren styrer luften som strømmer inn i innsugningsventilene. Når denne sensoren svikter, fører det til at Oldsmobile å stall som sjåføren bremser bilen. Oldsmobile 88 har ikke publisert TSBs for drøye problem, men det er minst 11 rapporter fra eierne om det. En eier må ha denne massen luftstrøm sensor skiftes for å korrigere dette drøye problem i 1994 Oldsmobile 88.

Intake manifold pakning

Rapporter har vært publisert på 1994 Oldsmobile 88 inntak manifold pakning skape interne oljelekkasjer inn i sylindrene. Dette lekker problemet gjør at motoren til å stoppe fordi for mye olje kommer inn i sylindrene, noe som skaper lav kompresjon i sylinderen. Dette fører til at motoren til å stoppe eller gå glipp av under normal drift. Den eneste korreksjon for dette problemet er å ha pakningene erstattes med nye pakninger laget av et sterkere materiale. Ingen spesifikk årsak kan være funnet for dette tidlig pakning svikt, men motoren kveles er et godt tegn på at inntak manifold pakning er sviktende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66219.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer