Tegn og symptomer på Feilaktig Fuel Injector Lag

The drivstoff injektor er den delen i motoren din som blander luft og bensin og spray denne blandingen inn i motorens stempler. Drivstoff injektoren har små hull som kan tette og føre til at bilen en rekke problemer som, hvis du oppdager dem tidlig, kan spare deg for en betydelig sum penger i bilverksted. Svak motor

Et tett drivstoff injektor vil føre til et etterslep i bensininnsprøytning der ikke nok drivstoff vil nå motoren, forårsaker et tap av motorkraft. Nedgangen i bensin inni stempler betyr mindre makt, fordi med mindre gass for å brenne det er mindre varme og trykk opprettet for å flytte stemplene og dermed flytte bilen.
Engine misfires

En motor feiltenning høres ut som et skudd gikk av inne i motoren din. Bilens intern datamaskin koordinerer nøye bevegelsen av stemplene i bilen. Datamaskinen bruker forventede nivåer av drivstoff til å anslå hvor mye strøm hvert stempel vil lage. Den justerer deretter hvor mye drivstoff å sette inn hvert stempel for å gjøre motoren går jevnt og effektivt basert på disse estimatene. Men når en tett drivstoff injektor injiserer for lite drivstoff til ett av stemplene, kan dens makt avvike vesentlig fra datamaskinens anslag og forårsake en motor feiltenning.
Ujevn Idle

Bilen er inaktiv når motoren er på, men bilen er i parken. Et tett drivstoff injektor kan føre til at spray drivstoff for å være uberegnelig samt treg, og når bilen er inaktiv din motorens omdreininger per minutt (RPM) kan begynne å dyppe og kommer tilbake opp på grunn av den tette.

Engine Shake

Når drivstoff injektor er tett og sprøyting uberegnelig inn et stempel i motoren din, det er en forskjell i effekt mellom at stempelet og resten av motoren. I stedet for å forårsake en feiltenning, kan denne kraften forskjell i stedet føre til din motor eller hele bilen rister ganske kraftig mens du kjører eller inaktiv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67207.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer