Hvorfor Backfire Min forgasser?

En forgasser slå tilbake beskriver liten eksplosjon som noen ganger oppstår når du starter opp en bil. Det gjør generelt en høy lyd, som et skudd, og noen ganger er ledsaget av en synlig flamme. Hva som forårsaker en Backfire

Vanligvis en backfire er forårsaket av en ubalanse i luften til drivstoff ratio. Enten motoren ikke får nok brensel, som også kalles kjører magre, eller motoren får for mye drivstoff, som også kalles kjører rik. Det finnes flere ulike problemene som kan skape denne situasjonen.
Feil Timing
p Hvis motoren ikke er tidsbestemt riktig, kan det slå tilbake. Hvis bilen din har en tenning distributør, kan justere den være i stand til å rette opp en timing problem. Ellers vil tidspunktet for motoren må justeres med en timing lys.
Fuel Pump and Fuel Filter

En defekt drivstoffpumpe, eller en Tett dieselfilter, er en annen mulig årsak til en slå tilbake. Drivstoff filter bør skiftes regelmessig. En defekt drivstoffpumpe er et mye større problem. Hvis bensinpumpen er sviktende, må den skiftes ut umiddelbart.
Fuel Injection System
p Hvis bilen er utstyrt med et innsprøytningssystem, sørg for at det er renset og vedlikeholdes regelmessig. Et tett innsprøytningssystem vil ikke brenne drivstoff helt og kan føre backfires.
Stuck Valve

En lekkasje i innsprøytningssystemet, vanligvis resultatet av en fast luftinntak ventil, er en annen vanlig kilde til feiler. Bruker drivstoff injektor renere kan ta seg av problemet. Hvis ikke, må du erstatte den defekte injektor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66263.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer