Hvordan få tilgang til Feilkoder for en Ford Ranger

Ford Rangers produsert siden 1996 har standardisert OBD-II om bord diagnostisk system som overvåker motorens ytelse. Problemer som oppstår med ulike aspekter av motoren, for eksempel oksygen sensorer eller timing sensorer, lagres i OBD-systemet. Den beste måten å trekke informasjon ut av datamaskinen er å bruke en skanning verktøy tilgjengelig til enhver auto-deler butikken. Du trenger
STAR eller SUPER STAR kode tester eller tilsvarende scan verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk vakuum slanger koblet til luftfilter. Du bør ha noen løse eller frakoblet slanger. Luftfilteret må være på plass under testing.
2

Start bilen og la den gå i 15 minutter eller til den når driftstemperatur.
3

Koble STAR verktøy eller tilsvarende selvtesten kontaktene plassert under dash eller langs strømkablene kommer av plusspolen på batteriet.
4

Vri tenningsbryteren til "ON", men starter ikke bilen. Nøkkelen På Engine Off koder (KOEO) vil vises på avlesning av enheten.
5

Start kjøretøyet, og rev motoren til 2000 til 3000 rpm til motoren kode eller en tjeneste kode er vises. La motoren gå på tomgang i løpet av testperioden. Spill inn noen koder som vises. Dette er nøkkelen On motoren i gang (KOER) test.
6

kontakt med forhandleren eller et kjøretøy manual for en definisjon av feilkoder. Håndboken for testeren vil inneholde en liste over de fleste av kodene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66013.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer