Tegn på en dårlig Radiator Cap

The radiator cap er en integrert del av bilens temperaturkontroll. Det tjener flere formål : sel Kjølesystemet fra rusk og forurensninger , opprettholder trykket og et konstant kokepunkt og lar kjølevæske å nå radiator . En dårlig cap kan føre til en haug med problemer - lære å identifisere en og erstatte det å unngå stresset av overoppheting . Lav Kjøling Levels

De fleste biler har en varsellampe som signaliserer lave kjølevæske nivåer . Hvis du nylig har toppet opp kjølevæske forsyning og lyset forsvinner, kan kjølevæsken koke for tidlig og overfylte ut av radiatoren ekspansjon reservoaret. Dette er et tegn på en mislykket press segl på en radiator cap.
Kollapset Radiator Slanger
p Hvis du legger merke til at slangene er koblet til bilens radiator er flat og bøyd , er dette et tegn på en mislykket avkastning segl på en radiator cap. Dette segl gjør for flyten av kjølevæske tilbake til radiatoren når motoren er kald , og et vakuum kan bygges hvis strømmen blir hindret .
Overoppheting ved lave temperaturer
< br >

en overopphetet motor i forholdsvis kjølig vær er det vanligste tegn på en dårlig radiator cap. Den viktigste segl , som skaper et bånd mellom hetten og radiatoren er filler halsen , kan bli erodert eller feil montert, noe som åpner for trykkavlastning av tanken og en senket kokepunktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66517.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer