Hvordan feilsøker jeg en Jeep Cherokee 1990?

Chasing en unnvikende motor problem med en reparasjon etter et annet er definisjonen av frustrerende. I tillegg til å være tidkrevende og kostbart, kan hit-and-miss fikser forlate strandet deg på motorveien. Ingen perfekt løsning finnes, men feilsøking 1990 Jeep Cherokee på riktig måte vil markere mulige årsaker og utelukker usannsynlige seg. Med litt hell, kan du selv få problemet løst. Du trenger
1990 Jeep Cherokee manuell
Tenningsnøkkel
Sikring indikator
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

utføre en manuell diagnostisk søke etter potensielle feilkoder lagret i din Jeep datamaskin når en feil oppstår. Slå Jeep og slå den på og av i rask rekkefølge (på, av, på, av, på) for å initiere kode henting. Se på "check engine" lys og skriv ned hvor mange ganger det flimrer, noe som indikerer to-sifret kode. Rådfør deg med bilens manual for koden betydninger.
2

Søk på Internett for teknisk service Bulletins (TSB). Hvis problemet er vanlig, kan produsenten legge inn en TSB adressering hvordan du kan bekjempe problemet.
3

Kontroller batteri og dynamo for produksjonen. Hvis de er svake, vil motoren få problemer. Plusskabelen av en volt meter til plusspolen på batteriet og den negative ledningen til den negative terminalen mens Jeep ikke kjører. Avgiften bør lese mellom 12,5 og 12,8. Sjekk dynamoen på samme måte, bortsett dra motoren rundt. Avgiften bør lese mellom 13,6 og 14,3 volt.
4

Se etter ødelagte sikringer. Slå bilen på uten å spy det. Jorde sikring tester ved å feste jordledningen til en metall spenne eller bolt. Tuppen av testeren til hver sikring i sving. Hvis lyset kommer på i tester, er sikringen fungerer, og hvis den ikke gjør det, må sikringen byttes ut. Visuelt inspeksjon sikringene ved å fjerne dem en etter en fungerer også, men er tidkrevende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65322.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer