Min 1991 Ford Taurus vil ikke starte

Taurus er en sedan som er produsert og solgt i Amerika av Ford Motor Company. Taurus har vært i produksjon siden 1985 med 1986-modellen være den første til å bli utgitt. Akkurat som med enhver sedan, kan Ford Taurus har problemer med å starte ved noen anledninger, spesielt hvis modellen er litt eldre. Før du ringer en profesjonell, kan du spare tid og penger ved å sjekke et par ting selv. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen for å prøve og starte motoren. Hvis knappen ikke vil snu i det hele tatt, kan dette være grunnen til at du ikke klarer å starte motoren. Hvis rattstammen er ikke i riktig posisjon, kan det hende at nøkkelen ikke roterer i det hele tatt. Prøv å dreie rattet mot venstre og høyre til du hører et klikk som indikerer at rattstammen er riktig plassert, og deretter prøve å vri om nøkkelen igjen.
2

Legg én liter passende drivstoff til tank for å være sikker på at det er nok gass i bilen for å starte motoren skikkelig. Måleren kan være feil, og hvis det ikke er nok bensin i 1991 Ford Taurus, kan motoren har problemer med å starte. Etter å legge til gallon drivstoff, prøv å starte motoren igjen.
3

Slipp panseret ved å trekke hetten utløseren inne i bilen. Åpne panseret og finne olje og kjølevæske dipsticks. Trekk ut hver enkelt og sjekke for å være sikker på at væskene fylle minst til minimum fylle ut linjer. Det kan være en lekkasje eller problemer med motoren dersom væsker ikke fylle riktig. Fyll dem med de riktige væsker og prøver å starte motoren din Taurus igjen.
4

Sjekk batteriet på din Ford Taurus. Vri nøkkelen til "tilbehør" posisjon og slå på hovedlysene eller innvendige lys. Hvis de ikke lyser, kan det være et problem med batteriet. I noen tilfeller kan det være behov for å være hoppe startet eller ladet, men i en eldre modell, kan batteriet må byttes helt.
5

Forsøk å starte motoren ved å vri nøkkelen i tenningen. Lytt etter lyder som kan være et tegn på visse problemer med tenningslåsen, starter, eller fyre system. Ingen lyd i det hele tatt kan bety en dårlig tenningslåsen. Klikke lyder kan tyde på en dårlig start. Hvis motoren starter raskt, men så slår seg av eller spytter ut, kan det være et problem med drivstoff system som inkluderer en bensinpumpe, filter, og linje.
6

Ring på en profesjonell mekaniker ved å ha din 1991 Ford Taurus slept til en garasje eller forhandler. Med en eldre modell, kan det være en rekke problemer når bilen ikke vil starte. The Ford forhandler vil kunne gjøre noen spesiell diagnostisk testing eller reparasjoner relatert til bilens alder eller modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66456.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer