Slik feilsøker oppvarming i en Oldsmobile Silhouette

The varmesystem i en Oldsmobile Silhouette består av varmeren core, viften og motorens kjølesystem. Varm motorkjølevæske kanaliseres vekk fra radiatoren og inn i ovnen kjernen der en fan blåser varm luft generert av varmeren kjernen forsamlingen (som fungerer som en liten radiator for hytta). Hvis noen av disse systemene ikke fungerer riktig, så vil du ikke få varm luft blåser inn i kabinen. Instruksjoner
en

Slå viften på høy og kontroller at viften er i stand til å blåse luft inn i kabinen.
2

Slå motoren av og la den varmes opp til normal driftstemperatur.
3

Åpne panseret på Silhouette og nøye sveve hånden over den øvre radiator slangen. Hvis motoren er på full driftstemperatur, har du sannsynligvis ikke vil være i stand til å ta det fordi det skal være for varm med bare hendene. Du skal føle varmen kommer av slangen selv. Hvis du ikke gjør det, så vannpumpen kan ha sviktet eller ikke kan skyve kjølevann gjennom motoren skikkelig. Dette vil i sin tur påvirke varmen kommer inn i kabinen.
4

Sjekk for varme i kabinen. Sett ovnen på sitt heteste innstillingen og viftehastigheten på høy. Hvis radiator slangen er varm, men du fortsatt ikke får varme i kabinen, har varmeapparat kjerne eller termostat mislyktes og må skiftes. Hvis varmen kommer på midlertidig, kan termostaten har mislyktes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64363.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer