Hvordan avgjøre om Power Window Motor er dårlig

Elektriske vindusheiser finnes i de fleste sen-modellen biler, og når alt er slått, er det potensiale for en motor å gå dårlig. Ved vurdering av makt vindu motor, er det viktig å sjekke alternative kilder for problemet før skylde vinduet motor. Feilsøke problemet selv kan også spare deg litt tid, selv om du trenger å ta bilen til en mekaniker. Hvis ingen av vinduet knappene åpner vinduene, betyr ikke automatisk indikere en dårlig motor. Du trenger
Ohmmeter eller voltmeter
Sett med skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Locate sikringen kupé som huser sikringer for vinduet motorer. I kjøretøy produsert etter 1985, er sikringen for vinduet motorer sikring 4 (30A), og det vil være i den sentrale elektriske panelet. Se i bruksanvisningen for din bil hvis du har problemer med å finne det sentrale elektriske panelet. Vurdere sikring. Hvis det har gått, bytt den ut med en sikring av samme strømstyrke. Test vinduet for drift. På biler bygget før 1985, er sikringen Sikring 8 (16A), og det vil være i den ekstra sikring panel. Brukerhåndboken vil liste plasseringen av alle sikringsbokser i bilen din. Det er vanligvis sikring bokser under panseret (merket "Sikringer") og ett i dashbordet (vanligvis på førersiden). Nyere biler har flere sikringsboksen steder, inkludert siden av midtkonsollen eller på passasjersiden av dashbordet.
2

Test kraften vinduet stafett. Kraften vinduet relé ligger på Central Electric Panel i biler bygd etter 1985 og vanligvis på nedre venstre side av midtkonsollen på pre-1985-modeller. Fjern kraften vinduet stafett og genser terminal 30 og terminal 87. Test de elektriske vinduene etter jumperen er installert. Dette vil fortelle deg hvis motoren er fremdeles arbeider eller må skiftes ut. Dette vil også utelukke hvis det er noe annet enn motoren på feil for problemet. Dersom vinduene arbeidet med jumper installert, blir motoren fortsatt fungerer som den skal.
3

Sjekk vinduet bryteren neste. Vinduet bryteren må utsettes fra innsiden av døren panel for å teste den. Bruk et voltmeter eller ohmmeter å kontrollere vinduet bryteren. Terminalene 4 og 5 bør lese 12VDC eller nær den. Terminalene 1-4 (en forbindelse av terminal man til terminal fire) og to-tre (terminal to til terminal tre) bør lese mindre enn 1 ohm med ohmmeter når vinduet bryteren er åpen, og lav motstand fra terminalene en til tre og to til fem da vinduet bryteren er lukket. Lav spenning indikerer et problem med vinduet bryteren og muligens motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66699.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer