Hva er årsaken til Motorolje til å blåse-By Into the Air Filter Box?

En olje mettet luft filter eller en dam av olje i luftfilter boksen virker som en merkelig hendelse for all del med tanke på at det er det siste du forventer å finne. Olje i luftfilteret eller bolig er kjent som blow-by, og det kan være forårsaket av flere ulike grunner som bør korrigeres umiddelbart som det kan være et resultat av eller føre til store skader på motoren. Finne årsaken til den forlagt olje kan være litt kjedelig og vil kreve minst ett spesialverktøy som sannsynligvis leies hos din lokale deler butikken. Positiv veivhusventilasjon Valve

positiv veivhusventilasjon eller PCV ventilen er koblet til luftinntaket røret via en gummi vakuum slange som bruker motorene naturlig vakuum for å hindre overdreven press bygge opp i motorhuset. I de fleste kaster PCV ventilen kan fjernes ved å trekke den ut av ventildekselet maljen og deretter fjerning av gummi vakuumslangen. Vanligvis PCV ventilen bør skiftes ved hver tune-up, men blir ofte oversett. Fjern PCV ventilen, og inn i siden som hviler inne i ventildekslet å se tilbake-slagsventil. Rist PCV ventil, hvis sikkerhetsventilen ikke beveger seg, og en skrangle ikke høres, kan PCV sannsynligvis være den skyldige, som tillater olje å passere gjennom ventilen og inn i inntaket røret. Sett på PCV ventil og sjekke filteret og bolig etter 500-1000 miles, fortsetter hvis PCV ventilen er riktig fungerer eller erstatte det løser ikke problemet.
Bilder Tette Oljepassasjer

Tenk på biler rutinemessig vedlikehold tidsplan. Motorolje som blir svært gamle og slitte vil forlate innskudd i motoroljen passasjer over tid som kan bygge opp og skape større problemer. Etter hvert som oljen passasjene bli tette det blir vanskelig for oljen å renne fra toppen av motoren ned i veivhuset, føre olje til å bygge opp og basseng inne i toppen av topplokket. Ekstremt tette passasjer vil føre til press for å bygge opp og vil åpne muligheten for olje for å presse gjennom PCV ventilen og inn i luftinntaket røret hvor det vil renne inn i luftfilteret og filterhuset. Kjøpe en motor flush formel fra din lokale deler butikken og følg instruksjonene. Generelt vil du helle formelen ned i oljen og la motoren gå for en periode av tid. Når motoren har blitt skylt tapp oljen og fyll den med friskt motorolje. Skift ut filteret og se om problemet vedvarer. I noen tilfeller kan det være nødvendig å skylle motoren flere ganger for å grundig fjerne alle olje passasjer og helt løse problemet.
Slitte stempelringer

Hver Stempelet har et olje-ring som gjør det mulig for stempelet å reise opp og ned uten at olje passerer toppen av stempelet og går inn i forbrenningskammeret. Når oljen er i forbrenningskammeret vil den bli brent av ved forbrenning eller skyves inn i inntaks-og eksos-manifolder som resulterer i olje belagt eksos eller olje jobbe seg til luftfilteret boksen. Den klassiske fortellingen tale tegn på slitasje eller lekkasje stempelringer er en sky av blå røyk når motoren starter eller røyke mens motoren er under høy belastning. Slitte stempelringer kan detekteres ved å kjøre en kompresjonstest på hver sylinder. Fjern bensinpumpen sikring og ledningen fra tennspolen til distributøren, koble tenningen pakker eller individuelle spoler for en distributør-mindre tenning. Installer en kompresjon tester inn i hver enkelt tennplugg montering. Når testeren er installert har en medhjelper sveiv motoren; en nøyaktig lesing vil oppnås etter at motoren er skrudd seks ganger. Skriv ned nummeret og gjenta for hver sylinder og sammenligne dem når prosessen er fullført. Hver sylinder generelt bør lese mellom 140 og 160 Psi. Hvis en sylinder tester lav sprute en liten mengde olje eller overføring væske inn i den tilsvarende tennplugg hullet og utføre testen igjen. Hvis komprimering øker etter påføring olje deretter stempelet ring for at sylinderen er dårlig og er sannsynligvis årsaken til olje blow-by.
Reparasjon Interne Problemer

Bytte et stempel ring er en grundig prosess som vil kreve at du fjerner motoren fra bilen og rive den helt ned. Skifte et stempel ring vil resultere i en full ombygging av motoren og bør overlates til en mekaniker som har omfattende intern motor opplevelse hvis du ikke er komfortabel å utføre en slik reparasjon. Reparere et internt problem med motoren som et stempel ring er tidkrevende og vil takle på en heftig kostnad for arbeidskraft, så hvis du ikke kan ha reparasjon utføres umiddelbart sjekke olje daglig og bytte luftfilteret når den blir mettet for å holde motoren går så smidig som mulig og hindre ytterligere skade til reparasjon kan utføres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68770.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer