Turbo 350 Trans Problemer

The 350 Turbo girkasse (Trans) ble først introdusert av General Motors Corporation i slutten av 1960. Det nøyaktige navnet på denne tre-trinns girkasse er Turbo-Hydramatic 350. Vanlige problemer utvikler som systemet slites ned over tid, men Turbo ble ansett som en av de beste sendinger på markedet i løpet av sin tid. Overføring Jerks

En av de vanligste problemene med Turbo 350 Trans er krampetrekninger når giring. Dette problemet oppstår når overføring væske er lav. Turbo 350 er væske-drevet, og over tid mister den væske. Kontroller hva væskenivået er ved å trekke overføring peilepinnen ut og sjekke væskenivået. Peilepinnen har linjer på slutten viser hvor væskenivået må være og hva som vurderes som lav. Fluid må legges til overføring når peilepinnen viser at væskenivået har sunket til under det akseptable linje.
Linkage Bruk

overføring Koblingen av Turbo 350 Trans, som slites med tiden, styrer jevn overgang fra hvert gir. Turbo 350 begynner å skli ved akselerasjon eller nøler når et tannhjul posisjon er valgt. For eksempel tar kjøretøyet tid før operatøren kan føle bevegelse forover når stasjonen ("D") som er valgt. Koblingen må skiftes en gang dette nøling eller slipping begynner å skje så mer skade er ikke gjort til Turbo 350 Trans.
Lekkasje Seals

One Problemet med Turbo 350 Trans som kan påvirke driften av overføringen er seglet forringelse. Tetningene sikre at overføringen ikke lekker væske. Skade kan gjøres til selene over tid og bruk. Overoppheting fører til at selene for å utvide og kontrakt når overføringen kjøles ned. Dette utvide og kontrahering av selene forårsaker skade på sel. Når væsken begynner å lekke fra girkasse, turbo 350 stasjoner med lavt væskeinntak, skape mer overoppheting og utstyr slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67044.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer