Hvordan sette en 1990 Toyota Pickup Into Diagnostic Mode

On-Board Diagnostics ble standardisert i 1996 på tvers av alle fabrikater og modeller av biler. Før 1996 hadde produsentene sine egne separate særegne systemer. Kollektivt, er dette første generasjon av diagnostiske systemer nå henvist til OBD-I. Den andre generasjonen etter 1996 heter nå OBD-II. Mens det er skannere for disse eldre diagnostiske systemer, er de ikke er nødvendig. Biler og lastebiler selv kan bli satt inn i en selv-testing modus, og Toyota Pickups er ikke annerledes. Så lenge du har en lengde på jumper wire, kan du gjøre pickup relé feilkoder via et blinkende check engine lys. Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Pop Toyota hette og se i høyre hjørne av motorrommet. Du finner to tube-lignende kontakter med gummi caps.
2

Fjern gummi caps og koble de to porter med byglingstråd.
3

Place du taster inn i Toyotas tenningen og slå. La motoren. Du vil bare ha det elektriske anlegget slås på.
4

telle hvor mange ganger check engine lyset blinker. Toyota OBD-I-koder er to sifret tall. Det vil være en liten pause mellom tallene. For eksempel vil kode 21 blinke to ganger etterfulgt av en kort pause og en mer flash. Det vil være en pause på to sekunder for å signalisere videresending av separate problemer kode.
5

Slå opp kodene på nettet for definisjoner. Det finnes nettsteder arkivering eldre OBD-I kodeverk og deres definisjoner. De kan finnes i referansene delen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66239.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer