Slik feilsøker en 1994 Nissan Altima

Hvis 1994 Nissan Altima ikke vil starte, kan du spare penger på mekaniker honorar ved å prøve å feilsøke problemet selv. Ved å finne årsaken til problemet, kan du bedre fastslå om problemet er noe du kan løse selv, eller om det er et mer komplekst problem som må bli tatt vare på av en kvalifisert bil reparasjon tekniker. Du trenger
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser sikringsboksen under førersiden dash, for noen sikringer som er gått. Sikringer som er direkte relatert til tenningen og starter kan føre til at Altima ikke å starte. Åpne sikringsboksen og se diagrammet for å bestemme plasseringen av hver sikring. Skift ut om nødvendig.
2

Undersøk batteriet for noen tunge korrosjon eller løse terminal tilkoblinger som kan hindre strømmen fra å komme til starteren. Bruk en stålbørste til å rengjøre korrosjon fra batteripolene samt kabel-fører. Trekk kabel fører sikkert til batteripolene.
3

Sjekk instrumentpanelet for varsellys. Vri nøkkelen til "On" posisjon uten å starte bilen. Merk eventuelle varsellamper, for eksempel lavt drivstoff, olje eller check engine.
4

Slå på bilens frontlykter. Hvis frontlyktene eller noen interiør lys er svak, kan dette tyde på at batteriet ikke har nok strøm til å starte bilen.
5

Lytt etter uvanlige lyder som du prøver å dra motoren rundt. Hvis det er rask klikking, men bilen vil ikke starte, kan dette være et symptom på en dårlig start. Andre uvanlige banket, sliping eller angiveri lyder kan tyde på et større problem som bør diagnostiseres og repareres av en kvalifisert bil reparasjon tekniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66532.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer