Problemer forårsaket av en lekker Seal i en Transmission

Automatiske girkasser avhengig av en bestemt mengde overføring væske for å fungere korrekt. Anytime denne væsken nivå endringer, har det en effekt på driften av overføring som kan være mild eller alvorlig avhengig av hvor mye væskenivået endringer. Når lekkasjer fra formidling gjennom en defekt pakning, nivået innen overføring dråper, som kan resultere i permanent skade hvis lekkasjen ikke er reparert. Slipping

transmisjoner bruke en enhet som kalles en momentomformer å multiplisere dreiemoment produsert av motoren. Dreiemomentomformere opptre som den direkte kopling mellom motor og girkasse og overføre kraften fra motoren til overføring hvor det ledes deretter til drivhjulene. Dreiemomentomformere bruker girolje å overføre kraften fra motoren og når lekkasjer og nivået blir for lavt, det er for lite væske til å overføre nok kraft til drivhjulene. Dette resulterer i overføring slipping og blir lagt merke til som motoren ruse likevel lite akselerasjon blir produsert.
Transmission overoppheting

Transmission væske brukes til å transportere bort varme fra girkasse til en radiator hvor denne varmen er fjernet. Når væskelekkasje, er det ikke nok til å bære en tilstrekkelig mengde av varme bort fra transmisjonen. Dette tillater varmen å bygge seg opp, noe som fører til overføring overopphetes og eventuelle alvorlige indre skade på transmisjonen. En overopphetet overføring vil ha væske som vises brun i fargen og gir en brent lukt når sjekket
Dårlig skiftende -. Ingen tannhjul

transmisjoner er avhengige av overføring væske for å skape hydrauliske trykket som brukes til å åpne og lukke ventiler og betjene brytere og spaker som styrer driften av de tannhjul og clutcher fra senderen. Når væskelekkasje blir lavt og for lite væske er tilgjengelig for å skape den riktige hydraulisk trykk. Dette reduserte hydrauliske trykket fører til girene og clutcher engasjerende feil, slik at overføring til å skifte feil. Når en stor del av væske har lekket ut av overføringen, vil det ikke være hydraulisk trykk og overføringen vil ikke gå i gir i det hele tatt.
Engine overoppheting

girkasser produserer varme under drift deres. Overføring væske bærer varmen bort fra girkasse og utstråler den opp i luften gjennom radiatoren eller overføring kjøligere. Når fluidet lekker ut av overføringen, blir mengden av varme båret bort redusert og overføringen blir varm. Når overføringen blir for varmt, kan den overføre denne varmen til motoren, som deretter blir overopphetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65244.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer