Vanlige 1995 Ford Taurus Transmission Problemer

The 1995 Ford Taurus har blitt tilbakekalt i seks forskjellige problemer, de bremser, hastighetskontroll, rammekonstruksjon og motor fan inkludert. Men ingen av tilbakekallinger har vært for overføring. Det har imidlertid vært noen vanligste klagene om overføring problemer med denne modellen i år. Transmission Fluid Lekkasje

Høy bruk av overføring væske har blitt sporet tilbake til slitte seler. Den bakre segl som går til drivakselen synes å være den hovedmistenkte.
Transmission Failure

Ifølge Car Klager, 1995 Ford Taurus vanligste overføring klage har vært svikt i dette systemet. Overføringen begynner angivelig å skli når giring og så til slutt hindrer Taurus bevege seg i det hele tatt. Dette problemet har ikke blitt tilskrevet noen årsak, men det krever Ford Taurus eieren når overføringen fullstendig ombygd eller erstattes. De fleste av disse klagene har ikke kommet fra Taurus eiere som kjøpte bilen ny i 1995, men fra eiere som har kjøpt Taurus brukt og etter at det nådde 60.000 miles eller betydelig mer. En årsak til den fullstendige overføring svikt er dårlig vedlikehold av eiere.
Tett Transmission Filter

overføring i hver 1995 Ford Taurus har et filter som overføring væske syklet gjennom å hindre rusk fra å nå overføring tannhjul. Over tid bygger rusk fra naturlig slitasje på girene opp i overføringen filter og tresko eller skader det. En Taurus eieren kan avgjøre om overføringen er tilstoppet eller slik at mer rusk å filtrere gjennom ved å sjekke overføring væske peilepinnen. Metall kan sees på enden av staven eller Taurus eieren vil se blanke gjenstander i væsken. Dette er et tegn på at overføringen filteret må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65511.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer