Hvordan oppdage Hvorfor Trailer Lights fungerer ikke

En trailer er normalt brukt til å frakte en rekke tunge gjenstander som ikke passer inn (eller på) et kjøretøy. Mange tilhengere, spesielt store, er utstyrt med bakre bremselys . Tilhengeren lysene på bilen er normalt koblet til en forlengelse pluggen på baksiden av kjøretøyet. Når du er hauling en trailer bak deg , er det nødvendig i de fleste stater at tilhengeren lysene skal fungere normalt . Hvis lysene ikke fungerer , er det flere vanlige problemer du kan se etter . Instruksjoner
en

Sjekk den ekstra bremselys sikring i bilens sikring panel . Åpne sikringen panelet og trekk sikringen for den ekstra bremselys med sikringen avtrekker leveres i bilens sikring panel . Sjekk metall stripe inni sikringen panel . Hvis den er ødelagt eller brent , erstatte denne sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke .
2

Kontroller den elektriske kontakten som kobles til tilhengeren . Kontroller at denne forbindelsen er sikker. Noen ganger ender pluggen bli forurenset med skitt eller annet rusk . Kontroller at tilkoblingen er solid.
3

Sjekk tilhengerens bremser lyspærer . Noen ganger vil de lyspærer på tilhengeren brenne ut . Fjern den elektriske kontakten som går til bremselys ballast på tilhengeren og drei lyspæren mot klokken for å fjerne det. Sjekk glødetråd . Hvis den er ødelagt eller brent , erstatte pære med en ny av samme wattstyrke .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64653.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer