Hvordan Les DTC koder på en Ford Taurus

feilkoder, eller DTCs, er feilkoder som genereres i drivverket kontroll modul når den mottar data fra noen av sensorer overvåker strømmen tog som ikke korrelerer med data programmert inn i modulen på fabrikken. Hver DTC tilsvarer en feilsøking test som må utføres for å fullt diagnostisere feilen. Når datamaskinen har en lagret DTC, slår Check Engine lys på for å varsle føreren er det en feil. Mens kodene ikke finne feilen, må du kjenne dem for å feilsøke problemet. Du trenger
Scan
Vis flere instruksjoner
en

Climb inn i førersetet og koble skanning verktøyet til DTC-porten er plassert under dashbordet i nærheten av styringsgruppen kolonne. Havnen er rektangulær med et plastlokk dekker det. Hetten skal ha bokstavene "DTC" preget på den. Du kan kjøpe en skanning verktøy ved et større auto deler butikk eller fra en lokal profesjonelt verktøy leverandør.
2

Se skanningen verktøyets instruksjoner om hvordan du utfører en selvtest på systemet og deretter kjøre selvtest.
3

Record kodene skanningen verktøyet henter på et stykke papir. Ikke fjerne kodene når du blir bedt om å gjøre det med mindre du er sikker på at du har reparert feilen som utløste kodene i første omgang.
4

Se listen over DTCs som fulgte med Scan Tool å avgjøre hvilke presisere test for å bruke for å reparere feilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64654.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer