Min Pontiac vil ikke skifte Ut av Park

Løse problemer med overføringen kan være en skremmende oppgave. Men problemene skiftende ut av parken i deg Pontiac ikke kan være en vanskelig girkasse problem. Ved å sjekke et par ting som er relatert til automatgir, kan du ofte løse skiftende problemer eller begrense problemet muligheter ned før du tar bilen til en mekaniker. Hvis din Pontiac ikke vil skifte ut av parken, kan problemet være så enkelt som sølt brus eller lave væskenivåer. Du trenger
flat skrutrekker
Multi-purpose Cleaner
Papir håndklær
Lett
Automotive Jack
Jack Stands
Vis flere instruksjoner
Sjekk for Debris
en

Fjern plast brikker rundt shifter din. Bruk en flat skrutrekker til å sprette ut noen lette komponenter eller kategorier som kan hindre deg i å fjerne plasten. Midtkonsollen komponenter kan blokkere visning av bunnen av shifter din.
2

Fjern eventuelle rester fra bunnen av shifter din. Bruk multi-purpose renere å skjære gjennom noen inntørkede væske ved å spraye den på området og tørke den ren med et papirhåndkle. Noe sukkerholdig drikke som er sølt i Shifter området, som brus, kan lekke gjennom plastkomponenter og tørk på bunnen av shifter. Inntørkede brus eller juice vil gjøre innsiden av Shifter basen klissete, noe som resulterer i en vanskeligere overgang fra parken.
3

Sjekk om dette løst problemet ved å starte bilen, skyve på bremsen og prøver å skifte ut av parken.
Sjekk din Transmission Fluid
4

Åpne panseret på bilen din og sikre den slik at den ikke faller på deg. Det vil være en peilepinnen utpekt for å sjekke overføring væske i motorrommet av Pontiac.
5 p Med motoren på tomgang, trekker overføring peilepinnen ut av røret er det i og tørk av overflødig girolje av med et papirhåndkle. Sett på peilepinnen i røret i noen sekunder og trekk den ut igjen.
6

Tilt peilepinnen inn i lyset, slik at du kan se overføring væske på slutten av pinnen. Hold peilepinnen nivå, slik at du får en skikkelig lesning.
7

Se på bunnen av peilepinnen, slutten motsatte av håndtaket, for nivået tegninger. Disse merkene vil vise når overføring væske er lav når væsken på enden av peilepinnen din dekker ikke mer enn "Low" enden av spekteret. Lave overføring væske nivåer kan føre til overføring til ikke skifte til gear.If væsken er lavt, fyller overføring væske reservoaret med overføring væske godkjent for bilen din.
8

Sjekk å se om dette fikset problem ved å trykke på bremsen og prøver å skifte ut av parken.
Sjekk for Broken Kabler
9

Jack bilen opp. Når bilen er jekket opp kan du plassere jack står på hver side av bilens ramme for å trygt holde det hevet mens du arbeider.
10

krype under bilen, slik at du er plassert under overføring av Pontiac. Dette vil være i ca midten av undersiden av bilen.
11

Feel på siden av overføring ved Den pan som holder væske, for en kabel som er koblet til en forsamling som beveger seg frem og tilbake, på langs av overføringen din. Denne kabelen er shifter kabelen og kobler shifter i bilen til overføring. Dette flytter bilen fra utstyr til utstyr, blant annet til og fra parken.
12

Dra forsiktig i kabelen. Hvis det virkelig er løs eller hengende ned fra girkasse, blir kabelen trolig ødelagt, forårsaker det å være noen forbindelse fra girspaken til sendingen.
13

Flytt forsamlingen manuelt ved å sette girspaken inne bilen i fri og presser sammenstillingen på siden av overføring ned to hakk for å få den inn i høyeste gear. Dette er bare en midlertidig løsning som vil tillate deg å kjøre til en mekaniker for å få dette løst.
Ta det med en Auto Mechanic
14

leie en profesjonell til å fikse din bil. Fikse interne transmisjonskomponenter krever noen med ferdigheter og kunnskap om overføringer for å diagnostisere og fikse. Du kan sjekke med Better Business Bureau for lisensierte mekanikere i ditt område.
15

Ring bilmekaniker og ordne for noen å komme titt på bilen din eller få det slept inn i butikken. Hvis bilen din ikke vil skifte ut av parken og din Shifter, girolje og shifter kabel er alt i forskriftsmessig stand, er det sannsynligvis et problem med en intern del av sendingen din.
16

Fortell auto shop at bilen ikke vil skifte ut av parken. Hvis bilen må taues inn, er det nyttig for butikken å vite hva problemet med bilen er slik at de kan ta det rette utstyret for å laste bilen eller fikse bilen på stedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66136.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer