Problemer med Cruise Control Drive i en 2005 Toyota Tacoma

The 2005 Toyota Tacoma har hatt en tilbakekalling og teknisk service bulletiner (TSB) publisert på trucken problemer med cruise control-stasjonen. Cruise control stasjonen låser hastigheten på Tacoma på plass slik at føreren ikke trenger å trykke på gasspedalen under kjøring. Når fartsholderen stasjonen svikter eller har problemer, må føreren bruke gasspedalen til å opprettholde hastigheten. Speed ​​Control Problem
p Det var 3,8 millioner Toyota biler tilbakekalt på grunn av hastighet kontroll problemer, inkludert den 2005 Toyota Tacoma. Ifølge Toyota, er hastigheten kontroll problem på grunn av en utforming defekt i gulvet matter, slik at gass-pedal pinne i den åpne posisjon, men andre rapporter fra Toyota tilstand at gasspedalen stokker på grunn av et problem med ledninger på hastighetskontrollen . Gasspedalen kan hoppe inn i åpen stilling, og sjåføren vil ikke være i stand til å stoppe bilen. Forhandleren vil erstatte gulvmatter samt installere et nyutviklet gass pedal og inspisere cruise control ledningsnettet for å løse problemet.
Range Sensor Problem

TSB ble utstedt på 2005 Toyota Tacoma angående et problem med overføringen utvalg sensor. Denne sensoren kan føre til Tacoma å nøle mens du bruker cruise control under normale kjøreforhold. Denne cruise control drive ledningsnett problem kan føre til at rekkevidden sensor til å mislykkes, men ingen direkte sammenheng er det mellom de to komponentene. Dealership, men vil erstatte rekkevidden sensor samt inspisere og erstatte cruise control ledningsnettet for å løse dette problemet i 2005 Toyota Tacoma.

Cruise control Drive Kabling Problemer

Toyota har publisert en TSB på 2005-Tacoma om problemer med tilkoblingen av kabler for cruise control-stasjonen. Kontaktene kan bli korrodert og ikke fungerer riktig på grunn av en kontakt problem. Støv og rusk kan bygge opp i cruise control stasjonen koplingsforbindelsene, forårsaker svikt i cruise control-stasjonen til å engasjere seg. Kontaktpunktene i kontaktene på cruise control drive ledningsnettet vil ikke tillate elektriske signaler som skal sendes til og fra cruise control stasjonen brytere. Ledningsnettet må skiftes eller skjøtes skikkelig for å fikse dette cruise control stasjonen problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66893.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer