General Motors motorproblemer

GM er generelt ansett som en ganske pålitelig bilprodusent. Selv om standardisering på "corporate" motorer companywide har bidratt til å redusere motorens feil gjennom årene, hver så ofte en dårlig egg ikke slipper gjennom. Stempel Slap

Denne tilstanden har vært gjennomgripende på GM V-8s siden 1998 og høres ut som et høyt banker på oppstart. Dette er forårsaket av overskytende klaring mellom stempel og sylinder, men Chevrolet hevder det fører ingen alvorlig skade på motoren i det lange løp.
Mass-Air Sensorer

Mass- Air drivstoff-injeksjon systemer bruker en sensor med en svært varm ledningen for å måle innkommende luft. Mens allsidig og presis, er disse systemene kjent for å mislykkes over tid, noe som er grunnen til at de fleste nye GM biler har billigere og mer pålitelige Manifold Air Pressure systemer.
Oljelekkasjer

Cadillac Northstar motorene er kraftige og effektive, men lider av endemiske oljelekkasjer. Selv om ikke alvorlig i seg selv, kan disse lekkasjene ødelegge innkjørsler og kan føre til motorhavari hvis eieren er uvitende om dem.
Bad Plug Wires

GM nyeste V-6 motorer (2.8-, 3.1-og 3.4-liter) alle synes å dele et vanlig problem med sviktende plugg ledninger. Når disse ledningene blir varmet opp av motoren, blir den ytre belegg degradert, forårsaker overslag og misfires.
Katalysator tilstopping

Noen 3800 Series V-6 motorer er kjent å gå gjennom katalysator ganske raskt. Det har ikke vært noen verifiserbare teorier ennå avansert å forklare fenomenet, men erstatte aksjen enhet med en high-flow ettermarkedet enhet vil hjelpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64406.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer