Serpentine Belt Feilsøking

Serpentine belter slange langs en utbruddet trinse system. De ble allment populær i 1980, og erstatter de gamle flere V-belte systemer som ansatt utlignet trinser drevet av motoren sveiv. Oppsiden til Serpentine belter er enklere installasjon og tar gjetting ut av reimstramming. Ulempen er når de mislykkes, mister du mange kontrollfunksjoner av motoren og til slutt vil være på veikanten venter slep service. Belte Visual

Serpentine belter er laget av et slitesterkt og av høy kvalitet gummi. Men de jobber i et fiendtlig miljø der de blir utsatt for ekstrem varme, kulde og andre miljøfaktorer. Etter tid og normal slitasje, begynner gummien å tørke og svekkes. Sprekker vil dukke opp i ribbeina. Andre visuelle tegn på belte slitasje er chunking, pilling, mindre slitasje og rib separasjon. Noe av dette kan være på grunn av innblanding av beltet, for eksempel fremmedlegemer eller trinse svakhet, enn rembrudd. I dette tilfellet, ville du trenger for å finne fremmedlegemet å fjerne det og /eller finne og erstatte den svekkede skivene.
Belt Squeal

Når Serpentine belter tørke, kan de utstråle en markant hvin ved oppstart og når motoren akselererer. Gummien kan ha strukket seg ørlite, som manipulerer riktig spenning nødvendig.

Svake trinser kan også føre til hørbar piping eller angiveri. Lagrene inne i trinsene kan bli kompromittert og begynne å slingre. I dette tilfelle, er de ikke i stand til å holde beltet rett og beltet vil begynne å slingre når den beveger seg over eller rundt hjulet. Vanlige trinser som trenger utskifting er automatisk strammer skivene og dagdriver trinser. Noen av de andre trinser kan også slites ned, men de andre to er mer sannsynlig å gjøre det.

Automatisk strammer gir en sikker trinse for beltet til å kjøre sammen i ruting diagrammet. På samme tid, kan en intern fjærbelastet enhet inne i svingebevegelse av strammeren. Den automatiske strammeren er poenget at du ville flytte til fjerne og deretter bytte beltet. Fordi strammeren fungerer også i et fiendtlig miljø, kan den interne våren som leverer den riktige spenningen på beltet svekke eller mislykkes. Når dette skjer, vil beltet sklir langs trinse system. Riktig spenning beltet må levere strøm til de andre trinser vil mislykkes. Dette kan også føre til tidlig belte slitasje.

Bevegelig strammeren for å fjerne beltet kan også fastslå tilstanden strammeren er i. Når våren-load mislykkes, vil strammeren ikke våren tilbake på plass og komponenten bør byttes ut sammen med beltet.
Belt Replacement
p Hvis du erstatter Serpentine belte og eller en mislykket trinse, få en kvalitet reparasjon manual for kjøretøyet og lære hva du er opp mot. Mange serpentin belte programmer er ganske moderat å erstatte, mens andre kan være direkte utfordrende. Tilgang til strammeren kan være et stort problem, og krever fjerning av et hjul og eller splash-vakt med bilen hevet. Andre programmer kan kreve at frakobling av en motor mount mens oppkvikkende motoren og deretter litt heve motoren med en jekk for å fjerne den gamle remmen og installere den nye. Serpentin belter på forsiden av motoren er relativt lett å fjerne, men kan trenge å bli manipulert rundt foran viften som skal fjernes, og deretter byttet ut.

Alltid sammenligne størrelsen på den gamle remmen du fjernet til den nye belte før installasjon. Dette vil hindre prøver å sette på en feil størrelse beltet. Serpentine belter gir ingen margin for størrelsen feil. Hvis beltene er av samme størrelse, og du fortsatt finne du ikke kan få det på skivene systemet riktig - eller det er for mye belte til overs - du enten har det rutes feil eller det er ikke justert inn i trinse sporene ordentlig
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64196.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer