1989 Toyota Celica Feilsøking

The 1989 Toyota Celica har en firesylindret, to-liters motor. Den lille personbilen ble produsert som en fem-trinns manuell og en fire-trinns automatgirkasse. Den har to dører og sitteplasser for fire personer. Den lille motoren er ikke komplisert og feilsøking krever grunnleggende observasjoner og regelmessig oppfølging av kjøretøyets ytelse. Celica er en økonomi bil og med riktig vedlikehold mange av bilene vil overstige 200.000 miles uten store mekaniske sammenbrudd. Du trenger
Trickle lader
Voltmeter
Stikknøkkel
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Test Celica for kraft ved drift radioen og dash lys. Ikke stol på frontlyktene, som Celica er kjent for å ha dim frontlykter. Bruk en vedlikeholdslading lader for å lade batteriet og starte bilen. Hvis batteriet fortsetter å miste makt, erstatte den med en ny.
2

Bruk en spenning meter for å teste dynamoen hvis bilen opplever hyppige strømbrudd. Bytt dynamoen hvis det ikke gir en jevn strøm av elektrisitet. En dårlig dynamo vil gjentatte ganger tappes batteriet, til slutt ødelegge den.
3

Test starteren om batteriet og dynamoen er bra, men motoren vil ikke sveiv. Fjern de to forrett bolter med en pipenøkkel og få enheten testet på en auto deler butikken eller mekaniker butikk. Hit enhet med en hammer som en nødløsning for å starte bilen.
4

Drive bilen for å teste motoren. Hit gass og overvåke strømmen. Hvis motoren spytter og ikke akselerere raskt, er drivstoffpumpen svakt og må byttes. Hit bremsen og lytte etter sliping. Også føler for pulserende og vibrasjoner. Har bremsene byttes ut hvis de er slitt.
5

Monitor overføring skiftende mens du kjører. Hvis sendingen hopper over tannhjul, struper fremover eller nøler, må det være betjent. Overføringen i Celica vil vare i godt over 100.000 miles hvis skikkelig vedlikeholdt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67817.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer