Feilsøking 1997 Lincoln Town Car Climate Control

Fords 1997 Lincoln Town Car modeller inkludert en elektronisk automatisk temperaturkontroll system (EATC) som opprettholder temperaturen du velger, og automatisk regulerer luftmengden for komfort. Det var ingen manuelle systemet selv om det er mulig å overstyre automatikken. Problemer med EATC kan relateres til sensoren, kontroller og luft gjennomstrømming. Slike problemer kan rettes opp ved å følge noen feilsøking. Instruksjoner
en

Fjern alt som kan blokkere EATC sensor modul som er plassert i midten av dashbordet hvis temperaturen ikke blir vedlikeholdt. Ikke heng håndvesker, eller sted tilbehør som lim mobiltelefon holdere på dashbordet fordi det vil stoppe sensoren fungerer som den skal.
2

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon hvis du fortsetter å ha problemer med temperaturen blir opprettholdt. Sensoren vil bare fungere når Lincoln er på.
3

Trykk på den blå knappen til 60 grader viser på skjermen hvis bil ikke blir avkjølt nok. Dette vil overstyre de automatiske innstillingene og EATC vil, faktisk, ignorere 60-graders innstilling og holde kjøling til du trykker på den røde knappen.
4

Fjern gjenstander fra under forsetene hvis luftstrømmen vises dårlig til baksetene. Det er kanaler under setene som kan bli blokkert. Fjern eventuelle snø, is eller blader fra viktigste luften grillen i bunnen av frontruten. Dette er en kritisk del av EATC og gir luft som er oppvarmet eller avkjølt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67411.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer