Problemer med 2001 Silverado Vortec 8100 V8 motor

The 2001 Chevrolet Silverado Vortec 8100 V8 er en big-block motor designet for full-size pickup lastebil. Den Vortec har mer makt enn de eldre motorer som kommer i Silverado og kan hale større laster samt trekke tyngre vekt. Den Vortec har en tilbakekalling og teknisk service Bulletins (TSB) utgitt av produsenten for problemene oppleves av Silverado eiere. Veivaksel Position Sensor

Vortec 8100 V8 motor som kommer i 2001 Silverado har en tilbakekalling for mer enn 11.000 lastebiler fordi veivaksel posisjon sensor arbeider midlertidig eller ikke i det hele tatt. Når posisjonen sensoren fungerer midlertidig, vil Silverado stall eller motoren går omtrent slik som feiltenning eller nøle. Hvis posisjonen sensor svikter helt, vil Vortec motoren dø og ikke være i stand til å starte opp igjen, selv etter at motoren kjøler. Silverado må tas inn i dealership og har veivakselen posisjon sensor erstattet kostnadsfritt.
Rear Hoved Oil Seal Leak

TSB er publisert på 2001 Silverado Vortec 8100 V8-motor for klager på overdreven olje bruk av Chevrolet lastebil. Denne Vortec motor problem er knyttet til den bakre viktigste olje segl lekker på grunn av motoren forseglingen er ikke installert riktig. Silverado vil begynne å bruke mye av motorolje og Chevrolet eieren vil se oljedråpene på fortauet under lastebilen da denne Vortec motor problemet oppstår. 2001 Silverado må tas til forhandleren og har denne motoren problemet rettet opp, men forhandleren vil ikke utføre arbeidet gratis med mindre Silverado fortsatt er under garanti.
Egnine Ytelse Problem

Flere TSBs er publisert av produsenten om 2001 Silverado Vortec 8100 V8-motoren går jevnt, steiling, feiltenning eller nølende under normale kjøreforhold. De TSBs dekke flere problemer som forårsaker disse vortec motorens tilstand, men det meste av TSBs oppgir at problemene er oppstått på grunn av distributøren, tennplugg ledninger og tennplugger er for tidlig sviktende eller arbeider midlertidig. Distributøren kontakter blir korrodert fra vei rusk forurensning, mens de tennplugg ledninger er gnaging mot motorblokken. Tennpluggene som kommer standard i Vortec motoren også må byttes ut på grunn av en liten feil fra tennpluggen produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66560.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer