Hva gjør My Truck Stall?

Det finnes en rekke problemer som kan føre en lastebil til stall ut når du kjører eller forsøker å starte den. Steiling kan være irriterende hvis kjøretøyet ikke er i bevegelse og svært farlig hvis kjøretøyet er i bevegelse. En stall oppstår når motoren stopper uten at du forteller det til. Hvis kjøretøyet steiling, bør du ta det med til en mekaniker og har det riktig diagnostisert og reparert. Steiling på tomgang
p Hvis motoren din er drøye mens du sitter og går på tomgang, er det flere forskjellige problemer som potensielt kan være årsaken det. Steiling på en inaktiv er ofte et resultat av air-flow problemer i motoren, hvor motoren din ikke får nok Du bør ha din mekaniker sjekke alle dine vakuum linjer for å sørge for at de er alle koblet riktig og ikke har hull i dem som påvirker luftstrømmen og komprimering. Hvis vakuum linjene synes å være i takt, kan problemet være forårsaket av din inaktiv luft regulatoren, eksos gass resirkulering ventil eller ved bygget opp motoravleiringer tilstopping disse ventilene og fikk dem til funksjonsfeil.
Transmission

Transmission eller clutch problemer kan føre til at bilen til stall ut mens du kjører den. En dårlig clutch på en automatisk girkasse eller en sviktende momentomformer i en standard girkasse kan både føre til at kjøretøyet skal stoppe ut. Hvis de drøye problemer er knyttet til overføring din, vil du legge merke til lastebilen drøye rekke når lastebilen skifter gir.
Fuel System

Feil eller inkonsekvent drivstofftilførsel kan føre kjøretøyet til stall ut. Dette kan være forårsaket av tette drivstoffslanger, et kort i din bensinpumpen ledninger eller en feil drivstoffpumpe som er midlertidig slå av og på og ikke konsekvent levere drivstoff.
Sensorer og elektriske problemer

p Hvis det drøye er ledsaget av check engine lyset slått på i dashbordet, er det en god sjanse til problemet kan være elektriske eller relatert til en sikring eller sensor. Ha mekaniker hekte en diagnostisk kode lesemaskin til lastebilen din datamaskin og skanne datamaskinen for feilkoder. Feilkoder vil indikere eventuelle sensorer eller releer som ikke skyte eller fungerer ordentlig, og kan i sin tur forårsaker bilen å kjøre dårlig og stall. Sensorer kontrollere nesten hver komponent av nyere modell biler, og en dårlig drivstoff blanding, feil tenning eller imporper sensoravlesninger kan alle føre til blokkering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67031.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer