Låser på en 2008 Pontiac G6 Vil ikke låse og låse av Remote

I 2005 begynte Pontiac utfasing alderen av Grand Am og bringe inn den nye G6. I 2006, den G6 offisielt tok Grand Am posisjon i Pontiac lineup. Alle trimme nivåer av 2006 G6, med unntak av verdien leder trim nivå, kom standard med keyless entry system. Dette systemet brukes en fjernkontroll for å låse og låse dørene, åpner bagasjerommet og engasjere G6 er alarm. Det er fire hovedårsaker til den nøkkelløse fjernkontrollen ikke å låse eller låse opp G6 dører. Testing Signal

Ved hjelp av en fjernkontroll testverktøy - som kan leies for en liten innsats fra noen auto deler butikker - finne ut om det er et signal som kommer fra fjernkontrollen. Hvis testeren ikke indikerer et signal fra fjernkontrollen, skifte batteri og test fjernkontroll - se kapitlet "Remote Buttery" for ytterligere informasjon. Hvis fjernkontrollen fortsetter å ikke låse eller låse opp 2008 G6 dører etter å ha skiftet batteri, må du bytte fjernkontroll.
Remote Batteri

2008 G6 er nøkkelfri adgang Fjernkontrollen bruker en CR2032 batteri som strømforsyning. Som de eksterne eldes, mister denne ladingen. Sjåførens informasjonssenter viser en "KEY FOB BATT LOW"-melding før den fullstendig fiasko av batteriet. Hvis batteriet helt mislykkes, vil fjernkontrollen ikke låse og låse opp G6 dører. Ta ut batteriet ved å skille de to halvdelene av fob med en flat skrutrekker og trekke ut batteriet fra sporet. Sett inn et nytt batteri, positive siden opp, og trykk de to fjernkontrollene halvdelene sammen.
Remote parametere

2008 G6 fjernkontroll nøkkelfri oppføring systemet går gjennom bilens legeme kontrollmodulen. Dette gjør at du kan koble en skanning verktøy med en fjernkontroll-funksjon for å sjekke om riktig signal kommer fra fjernkontrollen. Plugg skanning verktøyet i den diagnostiske port under dashbordet og inn i fjernkontrollen program i skanningen verktøyet. Trykk på "Lock" eller "Lås opp"-knappen på fjernkontrollen og lese keyfob parameter på skanningen verktøyet. Hvis parameteren ikke samsvarer med knappen trykkes inn, erstatte fjernkontrollen.
Fjernkontroll dørlås Receiver

2008 G6 har en fjernkontroll dørlås mottaker som mottar signal fra senderen og omformer signalet til riktig funksjon. Etter å konvertere signalet, sender RCDLR kommandoen for å utføre den valgte funksjonen. Hvis den eksterne og batteri test som fungerer riktig, har RCDLR sviktet og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68172.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer