Hvor å Test en Slave Cylinder

Hydrauliske koblinger i dagens kjøretøy betjene via en master sylinder. Sylinderen er lett synlig i motorrommet, boltet til brannmuren på venstre side like over rattstammen. Når føreren trå inn clutchen, er hydraulisk væske presset ned et kobberrør til slave sylinder. Den slavesylinder skifter girkassen. Når slave sylinder går dårlig, det lekker eller væske blødninger tilbake i linjen som resulterer i et tap av trykk. Instruksjoner
en

Åpne panseret. Finn slave sylinder. Det er plassert på toppen av den overføring, er omtrent 4-6 inches long.Trace kobber væskeledning kommer fra hovedsylinderen til slave. Hvis du ikke kan se det fra panseret, kan du prøve å finne det ut under bilen.
2

Look rundt sylinderen for våte flekker som indikerer det lekker. Hvis det er væske som kommer fra sylinderen, må den byttes ut.
3

Se sylinder som assistent presser clutchpedalen. På forsiden av sylinderen er en hydraulisk stang. Når clutchen trykkes inn, strekker stang ut, presser en liten gaffel som skifter girkassen. Hvis stangen ikke beveger seg når clutchen trykkes inn, må slave for å bli erstattet.
4

Sett deg i bilen og starte den. Trå inn clutch. Hvis det er vanskelig å skifte, kan sylinderen være dårlig. Hvis den ikke skifte, holder clutchen nede i fem minutter. Prøv å skifte igjen. Hvis bilen ikke vil skifte eller er svært vanskelig å skifte eller grinds, er slave blødning tilbake og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66479.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer