Viftemotor Resistor Problemer

Bilens oppvarming og air- condition-systemet består av mange elektriske komponenter. En av disse komponentene er kjent som viftemotoren motstanden. Denne komponent begrenser elektronisk hastigheten av viftemotoren , og dermed regulerer hastigheten av luften. Kretser

viftemotor motstanden har et lite kretskort . Med tiden kan kretskortet blir sprø - fra oppvarming og avkjøling - og bryte , forårsaker motstand å sende ingen makt til viftemotor . Når dette har skjedd , vil viften ikke lenger flytte luft gjennom ventilene .
Spoler

Motstanden har en rekke spoler i forhold til antall viftehastigheter din bilen har . Disse spoler skape motstanden nødvendig for å styre hastigheten på viften . Når en av disse spoler pauser, vil viften ikke fungerte på den hastigheten.
Resistance

Elektrisk motstand kan bygge opp i noen elektriske system . Når motstanden i viftemotor motstanden blir for stor , kan motstanden ikke fungere i det hele tatt , eller bilens fan vil ligge på samme hastighet, uansett hvilken innstilling du setter den på .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67465.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer