Hvordan måle motstand i en Purge Valve

The spyleventil i bilen er en normalt lukket magnetventil som er åpnet øyeblikk når motoren startes for å tillate drivstoff damp i tanken for å bli trukket inn i inntaket manifold og brent under forbrenning. Testing denne ventilen elektrisk komponent er grei å bruke standard elektronisk testutstyr. Den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan fullføre denne testen i løpet av få minutter. Du trenger
Digital volt /ohm meter
service manual
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem spyleventil bruke tjenesten manualen. Vanligvis purge ventilen er funnet i nærheten av fordamping utslipp system (trekull canister) i nærheten av baksiden av bilen.
2

Trekk den elektriske kontakten på enden av purge ventilen. De fleste biler bruker en liten blå eller rød lås på kontakten for å hindre den fra å løsne. Trekk ut låsetappen og trykk på låsen på kontakten for å fjerne det fra ventilen. En motstand test kan ikke utføres på en komponent som er koblet til bilens elektriske system.
3

Still den digitale volt /ohm meter for å måle ohm (et mål på motstand). Test magnetventil er spolen ved å berøre tuppen av den røde og svarte meter fører til terminalen stavene i den elektriske kontakten hulrom på spyleventil. Bytt ut ventilen dersom den målte motstanden er "0" ohm (som indikerer en kortsluttet spole) eller "Uendelig" ohm (som indikerer en åpen krets spole).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67794.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer