Testing en ekstern Coil i en 1988 og 1989 Chevy GMC

Tenningen på en 1988 og 1989 Chevy GMC er av den konvensjonelle stilen med en ekstern coil og en distributør. Distributøren har en hall-effekt sensor med evnen til å skjule feltet i spolen og fyre av tennplugger. Den spiral primære viklingene bygge en høy kostnad av elektrisk strøm når matet 12 volt gjennom spolen positive terminalen. Når spolen negative terminalen er jordet av distributøren, den primære viklingene i spolen kollaps i de sekundære viklinger med nok kilovolt (Kv) for å overvinne motstanden i ledningene og gapet på tennpluggene. Du trenger
Volt /ohmmeter
Byglingstråd
Sharp kniv
Vis flere instruksjoner
en

Utfør en rask test for å se hvorfor bilen vil ikke starte. Se på spolen og legge merke til at pluggen har to sider. På høyre side har en rosa batteri pluss (+) og en hvit (tach) ledningen. Den andre siden har en hvit (tennspolen kontroll) og en rosa og svart (tenning kontroll modul) ledningen. Trekk coil ledningen ut av distributør cap og legge sin utsatte slutten på et godt underlag, som for eksempel ventil dekselet.
2

Klipp et lite stykke isolasjon av den hvite ledningen over den rosa og svart ledning for å teste spolen for å se om den er avfyring. Koble jumper wire så den berører metall inni ledningen. Slå på tenningsnøkkelen og kort på motsatt ende av jumper wire til en bakken. Hver gang den byglingstråd blir rørt til en jord, bør spolen ledning kaste en sunn gnist hvis spolen er god. Hvis du ikke kan se en gnist, har spolen helt mislykket. Hvis bilen går dårlig og har en feiltenning, fortsette å se etter en feil coil.
3

Trekk støpselet ut av spolen. Plasser voltmeter på ohm skala. Undersøke den rosa og svart terminal med en leder og spolen brakett med den andre kabelen. Motstanden skal være uendelig, noe som betyr at ingen kontinuitet eller ingen endring i originale teksten. Beholde ledelsen på den rosa og svart terminal og berøre den andre enden til den hvite ledningen på motsatt side under den rosa. Dette er den turtelleren ledning. Motstanden skal være 0,2 til 1,5 ohm eller svært lave. Deretter holde sonden på den rosa og svart terminal og sette sonden inn i spolen tårnet. Motstanden bør være 5000 (5K) til 25 000 (25K) ohm. Hvis tallene ikke er innenfor disse grensene, må spolen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66553.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer