Kan Heavy Rain påvirke Bilbatteri?

De luftfuktighet stede under kraftig regnvær kan bidra til korrosjon danner på batteritilkoblingene, men slike forhold sjelden påvirke batteriets funksjon, eller interne komponenter. Imidlertid kan et bilbatteri synes å vokse svakere som regnfull dag reiser vedvarer. Den symptom kan faktisk være en bivirkning av driftsbetingelsene, i stedet for en direkte respons til rikelig fuktighet. Trafikkflyt, elektriske tilbehør operasjoner og ladesystem funksjon, må tas i betraktning for å forstå dette tåkete fenomener. Speed ​​Demons

kraftig regnvær ofte føre trafikken å avta til en gjennomgang, selv om utdanningen motorveier. Dårlig sikt og trekkraft kan tvinge umiddelbare, og muligens feilaktig, driver reaksjoner som hindrer videre fremgang. De turtall som trengs for fullading system funksjon er ikke oppnådd når inching sammen i lengre perioder. Selv om moderne biler lading systemer er mer kapabel enn noensinne, produserer ingen dynamo maksimal effekt på tomgang. Utrykningskjøretøy er utstyrt med styrket opp dynamoer og turtallet kontroller for å opprettholde god lading energi mens du slår alle forseggjort belysning trengs på slike biler. Personbiler mangler denne fordelen og batteri reservene er tappet tungt ved lave hastigheter.
Tilbehør til Crime
p Som dynamoen sliter med å holde energien som strømmer til tenningen og drivstoffpumpe ved lave hastigheter, er ytterligere batteri reserver stjålet av tilbehør som brukes i dårlig vær. Ventilasjons-innstillinger som fjerner frontglasset ansette elektrisk viftemotorer å distribuere luften, som i de fleste tilfeller er tørket noe av klimaanlegget. Den bakre glass kan ha en elektrisk rutenett som tørker utvendige og innvendige overflater. Vindusviskeren motor er også elektrisk, mens hovedlysene ville være på i slike tilfeller. Annet elektrisk utstyr som ytterligere kan rane batteriet reservene kan inkludere tåkelys, sete varmeovner, og gjentok brems programmer som belyser en rekke lyspærer å advare nabolandet bilistene.
Slip Sliding Away

Akkurat som bildekk mister trekkraft når det er vått, er det samme sant av gummi belter som driver dynamoer. Hvin som vanligvis følger belte slip kan ikke oppstå når trinser og belter er våte. En liten ufullkommenhet i beltet drivsystem som rømmer merknaden kan ha en minimal effekt på solfylte dager, men kjøling og smøring vann kan forverre situasjonen. Økt belastning på dynamo gjøre det vanskeligere å snu og det er mulig for beltet glir lydløst gjennom dynamoen skivene når god trekkraft er mest akutt nødvendig.
Tilbake til Vêrvarsel

Lavere temperaturer som kan sammenfalle med regnværsdager kan lastes for noen batteri svakhet, så kald påvirker egenvekten på elektrolytten som finnes i batterikassen. Dårlig forseglet motorrom kan tillate vann å samle seg på toppen av batteriet og danner en våt kortslutning over batteripolene. En svak strøm avløp skjer i dette tilfellet og vil fortsette så lenge som vannet forblir på plass. Side-post batterier er ikke gjenstand for slike sykdommer, men kan både topp og side-post design bli felt av korrosjon. Kabler og tilkoblinger som holdes rent og tørt fungerer best, og disse hensynene har ført til alternative batteri plasseringer. Batteriet er montert under baksetet benk, i enkelte bilmodeller, og denne spesielle design har fått i popularitet nylig på grunn av sin suksess i å holde batteriet ut av elementene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68716.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer