Hvordan Minimer Flow til et kjøletårn unngå Frysing

Kjøletårn brukes i fabrikker, stålverk, papirfabrikker, elektriske verktøy og andre produksjonsanlegg som krever kaldt vann for å opprettholde sikker driftstemperatur. Kjøletårn kontroll temperaturer ved å overføre varme fra bearbeidet væsker i kjølig vann. Lukket system kjøletårn må resirkulere vannet på en konstant basis. I løpet av vintermånedene, kan kjøletårn rørsystemer og reservoarbergarter bassenger fryser til, og dette krever justeringer i visse regulerer brytere og ventiler for å opprettholde en termisk likevekt. Du trenger
Kjøletårn operasjonsmanual
Vis flere instruksjoner
en

Reduser tårnets luftstrømmen ved å justere hastigheten på viften, eller gjør at den variable vifta motorer (hvis montert) fungerer som de skal, og justert for lavere temperaturer. Viften lufthastighet strømning bør reduseres, for å øke temperaturen i rørsystemet. Sjekk avkjøringen vanntemperatur, slik at den leser minst 45 grader Fahrenheit. Kontroller at termostaten er sparker på viftemotorer på riktig tidspunkt. Se i kjøletårn operasjoner manual for de riktige innstillingene, i henhold til variasjonen i temperaturen.
2

Aktiver full flyt bypass ventil, slik at varmt vann som finnes i vannet distribusjonssystem blir viderekoblet til kuldereservoar bassenget. Dette vil bryte opp eventuelle is innskudd og fjerne exit ventil, hvor isen kan akkumulere. Dette er spesielt viktig ved oppstart og avslutning prosedyrer.
3

Kontroller at elektronisk vannivå kontroll bryteren er satt riktig, slik at vannivået i bassenget ikke faller under eller stige til høyt over normale nivåer. Lav vannstand, eller "sultne", kan føre til rask kjøling og ising av bassenget vann.
4

Still temperaturen for kjølevann systemet til å fungere på høyest mulig temperatur, som fortsatt vil muliggjøre effektiv drift av anlegget. Isen vil danne i kjøletårn dersom systemet temperaturen er for lav, spesielt i vintermånedene under kalde forhold.
5

Juster vannstrømmen trykkventil, slik at kjøletårn ikke vil sulte for vann. En mangel på tilstrekkelig mengde og trykk vil retardere sirkulasjon, slik at systemet blir utsatt for isdannelse. Ved en full is-up tilstand, midlertidig fjerne individuelle kjøling celler som er lengst borte fra vannet distribusjon spissen. Vent til avising og normal temperatur for å gjenoppta før du skifter cellene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68348.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer