Hvordan bygge en Smoke Leak Finder

Automobile slangelekkasjer, spesielt vakuum-linje lekkasjer, kan endre en bil ytelse. Vakuum-linje lekkasjer er ofte vanskelige å oppdage, og føre til at motoren gå på tomgang grovt eller ikke i det hele tatt. Vacuum linjer er en viktig del av distributør timing, som de kontrollerer distributørens timing-forhånd funksjon, påvirker den generelle motor timing. Med et vakuum lekkasje, går motoren som om den trenger en tune up, kaste bort drivstoff i prosessen. En enkel lekkasje-deteksjon system, ved hjelp av røyk, er lett konstruert hjemme, krever bare noen få husholdningsartikler og enkle deler. Du trenger
Paint kan
skurerondell
Oppvaskmiddel
Hammer
Sentreringskjørner
1/4-tommers slange brodd
Loddebolten
Lodd
Condiment klemme flaske
Liten fille for å brenne
Vernebriller
Arbeidshansker
Vann bøtte
Vis flere instruksjoner
en

Scrub en en-Quart (eller større) maling kan, innvendig og utvendig. Bruk en skurerondell og oppvaskmiddel å skrubbe maling kan, kan være sikker på å fjerne fett, olje eller maling rester.
2

Sett lokket på maling og løst forsegle den. Mens iført et par vernebriller og arbeidshansker, plasserer sentreringskjørner og slå det med en hammer for å lage et lite hull. Sentreringskjørneren skal kun trenge lokket av en tomme.
3

Skyv en 1/4-tommers slange brodd inn i hullet slik at den er fast innstilt. Ta på hansker og vernebriller og varme loddebolt til temperatur. Når jernet er varmt, plassere loddetinn til jern hvor slangen brodd entrer kan lokk. Påfør tilstrekkelig loddemetall til å forsegle slangen brodd til lokket. Tillat loddemetallet avkjøles i 15 til 20 minutter. Slange mothaker er slangekoblinger som grep gummi spyling når det glir over brodd.
4

Fjern kan lokk. Tenn et lite fille i brann, plasser den i kan og forsegle kan lokket tett. Mangelen på oksygen i kan fører til at fille å ulme og produsere røyk.
5

Plasser munnstykket av et stort condiment klemme flaske i slangen barb åpningen. Klem flasken med munnstykke i slangen barb før det er fylt med røyk.
6

Fjern sugeslangen være lekkasje testet. Bruk fingrene til å trekke av vakuum linjen er lekkasje testet. Sett klemflasken munnstykket inn i vakuumledning og presse inntil røk kommer inn i systemet. Fjern munnstykket og cap vakuum tråd med fingeren. Røyk kommer ut av slangen der lekkasjer er til stede. Utfør denne prosessen på alle slanger blir testet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68363.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer