Min 1991 Acura Integra vil ikke starte

Det en rekke ting som kan forårsake en Acura Integra å ikke starte, men med moderne biler den vanligste årsaken er et dødt batteri. Men hvis en bil ikke har blitt godt vedlikeholdt så er det mer komplekse problemer som kan være ansvarlig. Vanligvis i en godt vedlikeholdt vare på problemet vil være i det elektriske systemet der som en misbrukt bilen vil ha mekaniske problemer hindrer den fra å starte. Du trenger
Bilbatteri
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen. Hvis ingen av dashbordet lysene kommer på, gjør at motoren ikke snu (du vil være i stand til å høre det tøffer), og frontlysene ikke kommer på så er det et problem med det elektriske systemet, mest sannsynlig batteri.
2

Åpne panseret å inspisere batteriet. Hvis det er en skum på batteriet det lekker syre og du trenger en profesjonell bil mekaniker til å fikse det. Hvis det ikke er batterisyre lekker, kan du ha en løs tilkobling, som du kan fikse ved å trykke på terminalene med en gummihammer, eller til og med hælen på skoen for å sikre at terminalene har en bedre forbindelse med kablene. Prøv å slå på bilen igjen etter dette, hvis lysene kommer man så problemet er ikke elektrisk. Hvis motoren slår over, men starter ikke da har du et dødt batteri som du må erstatte.
3 p Hvis det elektriske systemet fungerer, men Integra fortsatt ikke vil starte, du kan ha en oversvømmet motor. En oversvømmet motor betyr tennpluggene er våte og kan ikke generere en gnist. Å tørke plugger du må aktivere Clear Flood modus: Dette gjøres ved å trykke inn gasspedalen helt til gulvet mens stadig slår på tenningen. Dette fører til at motoren til å pumpe luft i stedet for drivstoff gjennom sylindrene og vil tørke ut tennpluggene. Etter noen minutter ta foten vekk fra gasspedalen og ta nøkkelen ut av tenningen. Deretter satte nøkkelen tilbake i tenningen og slå av motoren på. Hvis bilen ikke starter etter dette du har mekaniske problemer og vil kreve en mekaniker å diagnostisere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66155.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer