Grunner for manuell girkasse Reverse Failure

Manuelle girkasser har mange komplekse deler som kan feil og føre til alvorlige problemer med bilen hvis venstre ukontrollert. Skifte overføring kan koste fra $ 1800 til $ 3500 i de fleste områder av landet som i 2010. Generelt, jo dyrere bil, jo mer vil det koste å erstatte overføring. Når revers svikter, er det flere mulige årsaker til dette feil. Smøremiddel og Fluid

lekker bak selene kan være et mindre problem, men hvis venstre ubehandlet, kan problemet bli betydelig. Hvis sendingen er bare et par liter lave, vil det ikke fungere skikkelig, hvis i det hele tatt. Manuelle girkasser er hydraulisk og krever væske til å drive effektivt. Omvendt svikt på grunn av smøringen kan forhindres ved å endre overføring væske regelmessig. Å sørge for at oljen som brukes er riktig, som angitt i instruksjonsboken, er like viktig.
Pilot Bearing

Piloten peiling, eller foringen, støtter videre slutt på inngående aksel av overføringen. Den holder også clutch platen sentrert og lar akselen å rotere skikkelig. Hvis denne lille delen blir slitt eller går i oppløsning, vil det føre til materialtretthet. Etter hvert vil transmisjonens tannhjul svekkes, og overføringen vil mislykkes fullstendig.
Shifter Kabel

shifter kabelen kontrollerer posisjonen til overføring girskift. Slutten av denne kabelen nærmeste overføringen er stadig utsatt for høye temperaturer og motor væsker. Som et resultat, vil den begynne å forringes, ofte før selve kabelen. Mens endene av kabelen er billig å erstatte, venter på å erstatte dem kan kreve erstatning av hele kabelen som kan være mer tidkrevende og kostbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65483.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer