Årsaker til Kjølevæske lekker fra Engine Manifold

Kjøling lekkasjer er ofte årsaken når bilens motor overopphetet. En lekkasje kan oppstå hvor som helst i kjølesystemet, og er vanligvis lett å finne, som kjølevæske kan ofte bli sett sprøyting, siver, bobler eller drypper fra lekk komponent. Avhengig av hvilken type frostvæske brukes i bilen, kan kjølevæske farge varierer mellom grønn, oransje og gult. Motoren manifolden består av en rekke rør som er festet til forgasseren og flere motordelene. Inntak manifold pakning

Flere pakninger tette forbindelsen mellom inntak manifold og topplokk. Når disse pakninger svikter kjølevæske vil gå inn i veivhuset eller inntaksport, eller dryppe ned på utsiden av motoren. Inntak manifold pakninger på mange generelle motor modellene er laget av plast, og vanligvis mislykkes mellom 50 000 og 80 000 miles.
Skadet Hose

En rekke slanger koble manifold med andre motordeler. En gammel, sprukne slangen er en vanlig årsak til en kjølevæske lekkasje. En sprukket og lekk slange må byttes.
Dårlig hodet Pakninger

toppakning forbinder motorblokk med topplokket. Kjølevæske kan lekke inn i veivhuset og fortynne oljen, skade lagrene i motoren din. En toppakning lekkasje kan også skitner til tennpluggen og forårsake mye hvit eksosrøyk. Legg sealer til kjølesystemet i et forsøk på å plugge lekkasjen midlertidig, men sørge for at toppakning byttes ut i mellomtiden.
Cracked Hodet eller Block

Et sprukket motorblokk kan føre til interne kjølemiddelsjekk, som ofte vil utvanne olje på sylinderveggene og skader stempel og ringer. Hvis bilens frostvæske inneholder silikater, kan det også skitner til katalysator og oksygen sensor. Hvis mange kjølemiddelsjekk inn i sylinderen, motoren din kan "HydroLock" og nekter å skru når du prøver å starte den.
Corroded Freeze Plugger

Freeze plugger er ofte ligger rett bak eksosmanifolden. Kjølevæske lekkasjer fra disse pluggene kan virke som det kommer fra manifolden selv. Frostplugger er utvidelsen plugger i siden av motorblokk og topplokk, og ofte ruste fra innsiden og ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65482.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer