Slik feilsøker Båt Trailer Kabling

Vedlikeholde brems, turn og kjørelys på båthenger er viktig for å forebygge tauing ulykker eller trafikk billetter. Før hver tur, bør tilhengeren lysene kontrolleres for forsvarlig drift, selv om turen ikke forventes å bære inn de nattlige timer. Hvis du skal skifte en lyspære ikke klarer å fikse en ubrukelig båt trailer lys, kan mer omfattende feilsøking være nødvendig å finne årsaken til problemet. Du trenger
Test lys
Vis flere instruksjoner
en

Koble slepet kjøretøy fra båthenger. Den eneste forbindelse mellom slepet og tilhengeren bør være båt traileren ledningsnett jekk. Feilsøking av trailer kabling med sikkerhetsreglene kjettinger eller trekkrok knyttet til kjøretøyet vil føre til falske avlesninger når du sjekker kretsen for en skikkelig bakken.
2

Slå slepet kjøretøy lysene på. Koble fra tilhengeren ledningsnett jack fra bilen for å sjekke for spenning på hver av klemmene på bremsen pluggen. Den mest vanlige ledningsnett ordning for båt trailer ledninger er en fire-pinflat kontakt. De fire ledningsfargene og tilhørende funksjoner er:. Hvit - bakken; brown--running/tail lys, gul - venstresving /bremselys, grønn - høyresving /bremselys
3

Sjekk for tilstedeværelsen av spenning på de brune, grønne og gule terminaler på pluggen med en test lys. Koble test lysets klippet til rammen av bilen og stikk termometeret inn i hver av de tre terminalene i støpselet. Har en medhjelper sving på de respektive blinklys og trykk inn bremsen for å sjekke for alle funksjoner. Dersom et eller flere av terminalene leser lav eller null volt, sjekk bilen sikring panel for en blåst sikring.
4

Inspiser den hvite jordledningen på traileren. Bakken skal være forsvarlig festet til metallrammen av tilhengeren med en mekanisk plugg. Hvis jordingen er løse eller korroderte, rense eller erstatte jording for å sikre bakken gjennomfører skikkelig.
5

Les spenningen på feil trailer lys med tilhengeren lysene koblet til trekkvognvekt . Bruk testen for å sjekke om spenningen på ledningen terminalen hvor tilhengeren ledninger kobles til den spesifikke lysarmatur. Hvis ingen spenning detekteres, inspisere hele lengden av bremse-ledninger, fra fiksturen til tilhengeren lys plugg, for kutt i ledningen. Erstatte eller reparere eventuelle dårlige ledninger.
6

Sjekk for en sikker bakken ved feil trailer lys. Avkastningen banen for alle elektriske strømmer til bremselysene reise gjennom rammen av båthenger. Hvis en bestemt ligaen ikke er jordet til tilhengeren rammen, vil ikke lyset fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65481.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer