My Car vil ikke starte, men gjør en One-Time klikke Noise

Det fryktede klikke støy er en som kan indikere noen forskjellige problemer med bilen din. Hvis bilen ikke vil starte, kan du gjøre med et dødt batteri, en dårlig start, ingen drivstoff, eller et elektronisk problem. Finne ut hva problemet er bare et spørsmål om å finne ut hva som er IKKE problemet om prosessen med eliminering. Du trenger
Fuel
bilnøklene
Batteriprovare eller startkabler
Batterilader eller annet kjøretøy
Vis flere Instruksjoner
Hvordan diagnostisere hvorfor bilen Won ' t Start-
en

Kontroller drivstoff. Ikke stol på måleren din, og hvis du er i tvil legge litt drivstoff bare for å sørge for at det er nok til å starte bilen. Prøv å starte bilen, og hvis det fremdeles ikke starter du vet at drivstoff er ikke problemet.

Sørg for at bilen er i parken og i nødbremsen er satt.
2

Se nøye på dashbordet når du prøver å starte bilen. Hvis opplyste paneler ikke kommer på eller er veldig svak så er det sannsynlig at du arbeider med et dødt batteri. Enten bruke en batteritester eller bare koble opp batteriet til en lader eller bruke startkabler for å koble til et annet bilbatteri for å lade batteriet nok til å starte bilen. Etter at du lader batteriet hvis bilen fortsatt ikke vil starte du kan gjøre med en dårlig start.
3

Ring en mekaniker til å finne ut om det er noen andre muligheter før du kjøper og erstatte starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65568.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer