Hvordan oppdage en sprakk motor Blokk

A sprakk motorblokken er et alvorlig problem som ikke kan repareres permanent og indikerer behovet for utskifting av den korte blokken ( den nedre halvdel av motoren) eller selve bilen (avhengig av kjøretøyets alder og verdi mot kostnaden av deler og arbeid ) . Selv om sjeldne , oppstår sprekker gjør og med få - om noen - definitive tegn . Bortsett fra utseendet av en stor, ekstern hull , bare inspeksjon og /eller demontering av en kvalifisert ekspert kan fastslå med sikkerhet om bilens blokken er faktisk sprukket . Du trenger
lekkasje deteksjon kit ( valgfritt )
Vis flere instruksjoner
en

inspisere radiator og overløp reservoaret. Radiator væsken er vanligvis klar eller lys grønn. Brown, skummel radiator væske eller tilstedeværelse av motor olje i radiator og /eller overløp reservoaret kan tyde på en intern motor sprekk .
2

Sjekk oljen . Olje på peilepinnen bør variere i farge fra brent gull til mørk brun . Hvis det er grå i fargen eller om det er vann, kan blokken være sprukket .
3

Undersøk motorblokk for lekkasjer . En rust eller kjølevæske -farget stripe på motoren og /eller damp som kommer fra blokken kan være tegn på en sprekk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65696.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer