2003 Maxima Fuel Problemer

The 2003 Maxima har kun en tilbakekalling på bil fra produsenten, ifølge Carcomplaint.com. Denne tilbakekallingen hadde ingenting å gjøre med eventuelle drivstoff problemer, og ingen store klager har blitt gjort om drivstoffsystemet. De eneste drivstoff problemer med Nissan Maxima har involvert standard slitasje forventet under driften av bilen. Sterk Gass Smell

2003 Maxima har en sterk gass lukt etter kjøring i varme temperaturer, ifølge enkelte bileiere. Denne gassen lukter har blitt rapportert å være en fordampning problem, og vil forsvinne etter at Maxima er avkjølt, ifølge produsenten. Det er ikke anbefalt korreksjon for dette problemet annet enn å sørge for at bilen står parkert ute. Parkerer Maxima utenfor forsvinner lukt raskere på grunn av den åpne plassen bilen er parkert i.
Fuel Filter Failure

Nissan Maxima må ha drivstoffilter erstattet i forbindelse med produsentens anbefalinger som skissert i bilens instruksjonsbok. Drivstoffilteret må skiftes hver 30.000 miles for å sikre at det ikke mislykkes på grunn av tilstopping. Bensin blir kvitt urenheter ved å passere gjennom brennstoff-filter, og disse urenheter kan tette til filteret drivstoff, hindrer brennstoff i å nå motoren. Disse urenheter kan omfatte smuss, rust eller fine materiale som går fra gass-tank og gjennom drivstoffledningen. Når dieselfilter begynner å tette seg, begynner motoren å stoppe eller kvele, og til slutt virker som om bilen er tom for bensin.
Throttle sensor

Edmunds rapporter om at noen Nissan Maxima eiere har et problem med gass stilling sensor forårsaker check engine lyset å bli opplyst. Denne gassen sensor fører til at motoren gå på tomgang rundt og handle som om det kommer til å stall, men motoren fortsetter å fungere når akselerert. Den eneste korreksjon for dette Maxima drivstoff problemet er å ha en ny sensor installert og check engine lyset omprogrammeres. Hvis gass stilling sensor ikke blir erstattet, kan det føre til ytterligere drivstoffsystemet problemer i Maxima slik som skader på bensinpumpen, fordi defekt sensor gjør pumpen jobbe hardere og tidlig mislykkes.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65695.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer