Hvor å Test en Yamaha 750 Generator

Generatoren på Yamaha 750 utfører en viktig funksjon i sykkelens totale driften. Generatoren holder batteriet fullt for enkel start og fullmakter den lysanlegg og andre elektriske kretser mens motorsykkelen er i gang. De første tegn på en sviktende komponent i ladesystemet er dempet lys og svak napp. Diagnostisering problemet er første steg for å løse problemet, og teste generatoren er et skritt i denne prosessen. Heldigvis, med de riktige verktøyene, er det en ganske enkel prosedyre. Du trenger
Amperemeter
Vis flere instruksjoner
en

Sett Yamaha 750 er tenningsnøkkelen i setet låsen og vri den til "låse opp" posisjon.

2

Finn trigger for setet utgivelsen og trykk til setet er ikke lenger låst til motorsykkelens ramme. Løft baksiden av setet av rammen, og deretter trekke den mot baksiden av sykkelen for å fjerne det helt.
3

Trekk sikringen panelet til side for å avsløre batteripolene. Ta ut batteriet og sett det midlertidig med et fulladet batteri.
4

Ta ut tenningsnøkkelen fra setet lås og sett den inn i tenningen. Slå motorsykkelen til "på"-posisjon og start sykkelen. Hvis den ikke vil starte med el-start, sparke ned kraftig på kick starteren til motoren kobles inn.
5

Pinch den sorte (negative) alligator klipp på amperemeter, la dem lukke rundt en bolt eller metall del av motorsykkelen uten maling eller pulverlakkering. Pass på tennene på klippet får god kontakt med eksponert metall for å sikre en fullstendig tilkobling.
6

Pinch den røde (positive) alligator klipp til den røde (positive) på batteriet og slå på amperemeter .
7

Trekk tilbake på gassen før motorsykkelen kjører på ca 2500 omdreininger per minutt (RPM) og hold gassen stødig.
8

Slå skiven på amperemeter til spenning og observere lesing på amperemeter. Ideell ladespenning skal være et sted rundt 14,4 volt, selv om temperatur og turtall kan svinge spenning opp eller ned om en volt.
9

Drei skiven på amperemeter til strømstyrken. Observer strømstyrken --- det bør lese et sted rundt 22 ampere, selv om ettermarkedet deler og generell slitasje kan redusere produksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67126.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer